kendi çapımda yaptığım ufak görsellikler :D
harun kuru hariç herkesten yorum alabilirim ... :)
Printable View
kendi çapımda yaptığım ufak görsellikler :D
harun kuru hariç herkesten yorum alabilirim ... :)
ek...
Kardeş eline koluna sağlık çok güzel olmuş,kırmızı şeritten bende istiyorum :))
aracın maşallahi var yalnız tek sevmediğim tarafi lip daha guzel bi lip takabilirdin cok sıradan artik o lipler tavsiyem biraz pahali ama Cupra lip.
Maşallah hocam nazar değmesin ;) yandaki kırmızı şeritler hazır olarak satılıyor mu? Çoğu puntoda görüyorum ama satan yeri bulamıyorum :)
Var siyahi harun abinin aracinda mevcut. 50 tl
Senin arabanin fotosunu at bi buraya abi la :)
beyaz gündüz farını nerden aldın marka ve model verir misin?
Hocam Jantın ismi cismi nedir? Jant Hakkında Bilgi Edinmek İstiyorum Size Zahmet :)
maşallah
Beyaz gunduz farina benimde ihtiyacim var. Nereden aldin acaba?
iPhone 'den aracılığı ile gönderildi
Güzel dokunuşlar Allah nazardan saklasın
hiç eskimesin çok güzel duruyor :)
Aracın on tampon ızgaralıklardaki kırmızı şeritler çok beğendim güzel detay ....
masallah guzel arac aynı aractan dynamıc bende var aynaları kaplatcam sız nerde yaptırdınız su aracın kapı ustundekı serıtlerde guzel pasta cıla ısınden sonra aklımda olan bı durum
Gören delirir...Her gördüğümde mi tertemiz olur araba ya...
C2105 cihazımdan gönderildi
Meaaaşalllaaah diyelim :) kapışıyozmu beyto :D
Panjurdaki kırmızı şeritler nasıl bir malzemedir?Kablo gibi bir şey mi? nasıl monte ettin acaba ? Bilgi verebilir misin?
aynen aksesuar işi yapanlarda da var zaten benim aracta da aynısı var cok hoş bir görüntü veriyorrr ben alt üst taktırdım 15,00 tl verdim isteyen varsa burdan kargo yapayım işi görünsün
Başarılı bir çalışma iyi günlerde kullan..
Maşallah nazar değmesin
teşekkür edrim :) fakat artık aracımı satmış bulunmaktayım Gebze de bi vatandaşa :)
Hayırlı olsun kazasız belasız kullanasın inşallah