https://www.facebook.com/photo.php?v=10202332052207524
Kendimi ezik hissediyorum şu anda :D benim araba 190ı bi gram geçmiyo :D
Printable View
https://www.facebook.com/photo.php?v=10202332052207524
Kendimi ezik hissediyorum şu anda :D benim araba 190ı bi gram geçmiyo :D
Araba doğan s miş :)
Alttaki yorumlar bomba ama :)
Allah kimseyi şahin-doğan'la 200 yapmayı düşündürecek kadar bile cahil eylemesin :)
Camlar otomatik ama :D
Adam 200 ü vurana kadar bi ist-ank yaptı galiba :)
stock hiçbir 1,4 şahin 6000d/dk ya kadar 200 yapamaz 7 8bine bişey diyemem ama :)
:D
alıntı yapmadım da sato(arrest) ya dedim puntolar 1,4 olduğu için kıyaslama yaptım yani.
stock 1,6 şahinlerde o süratleri zor da olsa görüyor ama o an içinde durmak cesaret istiyor :)
hocam turbo şahinler typer tokatlıyor ona bakılırsa :)
onu bunu bırakında arkadaş manitaları hep şahinlerde görüyorum bu kızların tofaşa karşı bi zaafımı var yav :D hep modifiyeli tofaşlarda fıstık gibi manitalar var :D anlamadım gitti.
Kadınlar riski sever kaza yaparsa ölüceğini biliyo o da heycan yaratıyo :)
Kim demiş onu ben 205 i gördum aracımla hemde duz yolda bayır aşagıda degil 3km kadar gide bildim ama gördu sonuc da :)
Grande Punto 1.3 Turbo Multijet 16V Siyah(Ronc) 2008 75bg 16 Jant
200 ü gördü 190 gördü kim gördü bilmiyorum ama bende çok hızdan ölen gördüm..O araçlarla kumar oynuyorlar resmen..Neyine güveniyor o aracın..Frene bassa o hızla istanbula kadar takla atar..
Arkadaşım da 1.4 98 model şahin var ilk sahibi şu an 60.000 km civarlarında eskiden cahil cesareti bizde basıyorduk 200 e kadar. Bazı şahinler gerçekten beklenmeyecek performansları var.
Düz yolda senin araç da 190 yapamaz. En fazla gideceği 165-170 km/s...
Puntoyla 160 yapmak bile tehlikeliyken Şahinle yokuş aşağı 200 yapmak deliliktir. En güzeli karayollarının hız sınırına uyup mutlu mesut yaşamak...
GPS ile ölçmek lazım ibrenin 200 gösterdiği reelde 150'nin üstü çıkmaz sanırım. :D Zaten Tofaş'ın içinde 90'la gitmek bile diğer arabaların 220'sine falan denk... Çok net.
Hangi Punto'ya bindiğine bağlı kaç kph ile gideceğin.
Sent my GT-I9300 using 2
o arabada oynama yoksa eğer fire motorsa o arabanın afedersin kıçına kırbaç vursan 197 geçmez imkanı yok bi kere devir geliyo 6500 'e. ben ne yaptıysam 197 geçemdim tam 200 bile yapamadım. yokuş aşağı bastım her yerde bastım olmadı. yapamaz zaten 197 yapıncaya kadar adamın anasını ağlatıyo zaten sen bi de 210 diyosun yapma hocam bizde o yollardan geçtik.
gözüne değilde sen lafına ya da ibrendeki bozukluğa inanma bence :)
Arabayi satip tjet almaya karar kildim:)
Discovery cihazımdan gönderildi