yıllardır babamın başının etini yedim en sonunda dün bana sürpriz yaptı bugünde baya bi gezdim ama yeni farkettim teyibin tuşlarının çoğu yeri beyaz kötü görünüyo okulda rezil olucam ne yapsam acaba
Printable View
yıllardır babamın başının etini yedim en sonunda dün bana sürpriz yaptı bugünde baya bi gezdim ama yeni farkettim teyibin tuşlarının çoğu yeri beyaz kötü görünüyo okulda rezil olucam ne yapsam acaba
Merhaba Ceyda Hanım. Bu iş için stickerlar mevcut ama pek kaliteli olmadığı yorumlarda mevcut. Teybin tuşlarının değişimini yapan firmaları da ufak bir araştırmayla forumda çok rahat bulabilirsiniz.
siyah oje sürsem kapatsam olurmu dersin
Ceyda hanım en iyi formül link'te saklı tıklayın lütfen;)
Fiat Grande Punto Cd-Mp3 Çalar Sticker Tuş Takımı - ve Oto Ses Sistemleri sahibinden.com'da - 142926216
ben şu etiketten alim çok teşekkür ederim böyle bişi olduğunu bilmiyordum az kalsın yeni teyip almayı düşünüyordum
Bekle yükleniyor diyor sana...:)
benim 6 yılı geçti en ufak bir beyazlama yok. neden oluyor bu terdenmi oynamaktanmı?
dalga geçmeyin ya
Sürekli şarkı değiştirme, Cd'de klasör vs. değiştirme, radyo frekans değiştirme, özellikle de anfiniz varsa bass - tiz - fader ayarlarını değiştirme vs. yapıyorsanız biraz da tırnakla baskı da yapınca tuş takımı çabuk yıpranıyor. Benim ilk yılında soyuldu çoğu, hala da öyle kullanırım. Blaupunkt'un dandik kaplaması diyelim.
Teybi söküp kendisi boyayan da var, firmalara teybini gönderip tuş takımını boyatan da var, internetten sticker temin edip yapıştıran da var, asetat kalemi alıp siyaha boyayanlar da mevcut.
Sticker aldığınızda bu kesin çözüm olmayacaktır . en kısa zmanda tuştakımlarını değiştirmenizi öneririm .
Öncelikle herkese merhabalar. Yaklaşık 1 saat önce aranıza katıldım.
Ceyda hanım bende punto mu geçen hafta aldım ve aynı dert bendede vardı. Murder arkadaşımın gönderdiği linkteki arabanın resimleri benim arabamın resimleridir. Yapıştırdıktan sonra arkadaşa mail atmıştım. 20 lira karşılığında aldım. Gayet pratik ve ekonomik bir çözüm oldu. Biraz araştırdım tuş takımı 110 lira artı takma parası vs hiç gerek yok bence. Ben bakırköydenim ve z.burnundan elden almıştım arkadaştan. Umarım yardımcı olabilmişimdir.
En kısa zamanda tusları değiştirin. Bunu eli işe yatkın olan arkadaslara tavsiye olarak söyülüyorum. Teybi konsoldan çıkartın. Ve tuslarını olabildigince dikkatlice sökün. Daha sonra 500 zımpara ile zımparalayın. bu işlemi yaptıktan sonra stcikercılardan küçük şekilde folyo çıktısı alın ve tusların bölgelerine yapıştırın. ardından sprey boyayla boyayın. Boyayı yakın tutmayın. Tozlama yaparmıscasına ( Tozlama = Genellikle toz boya atılan boyanelerde kullanılan bir terimdir. Elektrostatik boya tabancasının mazemeye uzaktan boya atılması ve boyanın yuzeye tutunmasını sağladıktan sonra pişirilmesi olayına denir. yanı sprey boyayı uzaktan tutup kurumaya bırakınız. Sprey boyayı güneşte kurutmayınız. Boya rengi olarak saf reçineli mat siyah kullanınız.) Kuruma işlemi bittikten sonra t bıcagı ucuyla yapısıtdıgınız folyoları çıkartınız. Boyayı yakından ve fazla atarsanız ilerki zamanlarda kabarma kalkma yapacaktır. 2 kat tozlama yaparak boya işlemini tamamlayın. Ben bu işlemi kendi aracıma yapmıstım ve sorunsuzca kullandım. İyi uygulamalar. :) Maliyeti ortalama 20 Tl. Ayrıca güzel işçilikle stickerlardan kat kat guzel ve orjinal duruyor. :)
bende 20 tl versem benimkinide yaparmısın:)
Teyp tuşu stickeri beş para etmiyor. benden söylemesi..
Ula bana para verin desem vermessiniz haaa masaja gideyim desem yok cekersiniz
üzerinden Note II ile gönderildi.H.KURU Saygılarımla
Bundanda 10 TL'miş
@TRUVA PLAYSTATİON CAFE reklamin iyisi kötüsü olmaz hahaha
Discovery cihazımdan gönderildi
Bundanda 2 tl çıkarmış
Hisim akraba şart tabi
Discovery cihazımdan gönderildi