3k Grande Punto Cam rüzgarlığı montaj
Arkadaşlar fiattan orjinal 3 kapıya uygun olan cam rüzgarlığı aldım. 3m bant falan demişler ama benim aldığım bu linkte verdiğim konudaki arkadaşın aldığından. Bu yapışmadan da mı oluyor? Varmı kullanan yada bilgisi olan. Nasıl takıcam bunu ben. Geçmeli mi bu?
Konu bu: https://forum.grandepuntotr.com/gors...sekkurler.html
Ce: 3k Grande Punto Cam rüzgarlığı montaj
Bu 3K rüzgarlıkları 5K'ya da oluyor mu? Aynı mı kapı ölçüleri? Bana önlere olsa yeter çünkü eğer öyleyse geçmeli halledeyim işi.
Siz bilirsiniz sayın @femoli
Tek kapi olculero farkli uymaz. Ayrica bu serviste orjinal olarak satilan bir urun. Serviste bu tarzda 4 kapida bulunur buyuk ihtimal. Serviste aksesur bolumune sorabilirsiniz @sipahi
Alıntı:
yavuzselim Nickli Üyeden Alıntı
Tek kapi olculero farkli uymaz. Ayrica bu serviste orjinal olarak satilan bir urun. Serviste bu tarzda 4 kapida bulunur buyuk ihtimal. Serviste aksesur bolumune sorabilirsiniz @sipahi
Teşekkür ederim
Alıntı:
femoli Nickli Üyeden Alıntı
rüzgarlık fitile yer yaptıktan sonra kolay kolay düşme olmaz . Rüzgarlığın fitile gelen kısmında ufak ince çift taraflı bant olması gerekiyor onları açtıktan sonra geçir o bantlar fitile yapışmasını oynamamasınıda sağlıyor eğer yoksa ince bant çekerek yaparsan daha sağlam olacaktır ama dikkat et piyasadaki çift taraflı bantlar değil normal paket bant inceliğinde şeffaf bantlar var onlardan yap fitile değen yere ;)
Bende çok aradım 5k için bunu servislerde yok :/ Oparın web sitesinde yok deli olacağım @femoli abim sende varmıdır bundan ?
Ilgilenirseniz, 4 kapi icin, fitil icine gecmeli, heko marka var....
Eklenti 32224
Cevap: Ce: 3k Grande Punto Cam rüzgarlığı montaj
Alıntı:
timbaz Nickli Üyeden Alıntı
Ilgilenirseniz, 4 kapi icin, fitil icine gecmeli, heko marka var....
Eklenti 32224
iyi günler 2009 grande punto aracım için heko cam rüzgarlığı arıyorum, elinizde varsa yada alabileceğim yer varsa bildirirseniz sevinirim iyi günler.
Cevap: 3k Grande Punto Cam rüzgarlığı montaj
5k, 4 kapi icin var malesef
Alıntı:
timbaz Nickli Üyeden Alıntı
5k, 4 kapi icin var malesef
Benim araçda 5k , 4 kapı zaten fiyatı nedir.
Bende çok aradım ama 3K için bulamadım , Fakat bir gün en uzunlardan bir takım denedik , hiç yoktan iyidir diye taktırdım fena değil.
Nerden aldım dedin ? Mümkünse babada söyle çünkü bende istiyorum
Arkadaş ben her gün arıyorum üç kapı araban a rüzgarlıklarını birsöykesen hangi fiyattan aldın