Fiat Punto almaya karar verdim.
Merhaba arkadaşlar arabamı sattıktan sonra yeni araç olarak fiat punto 1,4 dynamic ya da active almaya karar verdim. Ekonomime bağlı olarak 2007-2009 model bakıyorum. Donanım farkını biliyorum ancak kafama tek takılan şey bu araçlarda ki city modu arızası. Böyle bir araç alırsam bu özellik yüzünden başımın ağrıma ihtimali yüksek mi her punto sahibi mutlaka bir kere bu arıza ile boğuşmuş mudur? yoksa tamamen abartılan bir durum mudur?
Şimdiden teşekkürler
Re: Fiat punto almaya karar verdim.
Alıntı:
chevo Nickli Üyeden Alıntı
Bu direksiyon hatası dışında puntodan çok iyi şeyler duydum ama bu arıza can sıkıcı. Birincisi 2000 lira gibi çok yüksek maliyeti, çünkü ücretsiz yaptıramayan çok kişi var. İkincisi araç hızlı giderken bu arızanın oluşma ihtimalinin varlığı beni hep tedirgin edecek. Bütün bunlara rağmen Fiatın bu araçlar için bir çözüm bulmayışı arızanın kronik ve yaşanması muhtemel olmasına rağmen çoğu kullanıcılarından yüksek ücretler talep etmesi ve bu konudaki tavırları etrafımdan duyduğum dezavantajlar. Henüz kesin karar vermiş değilim. Punto çok hoşuma gidiyor ama bu yüden bir türlü tamam diyemiorum.
City arizasindan cekinmeyin 2008 yilindan sonraki araclarda. Bende 2008 active grande punto vardi. City arizasini yasamadim bile :) 2008 sonrasi grande puntolarda city arizasi yok denecek kadar azdir.
Annemde 2005 Panda vardi babamlar punto almadan once. Ve city arizasini verdi, servise kavaklidere ye gittik ve 450 TL ucret vererek sorunu gisldermistik. Bu parayi verme sebebimiz de Panda'lara bu problemin kronik olmamasiydi.
Galaxy S3 ten tepetakla girildi :)
Re: Fiat Punto almaya karar verdim.
Alıntı:
BaranSelo Nickli Üyeden Alıntı
2009'larda yok mu bu arıza olayı kesin bir şekilde? Bilmiyordum bunu, ona göre araç bakayım eğer öyleyse :D
Kesinlikle yok 2009 larda,hatta 2008 in ikinci yarisinda uretilenlerde,icin rahat olsun :)
Galaxy S3 ten tepetakla girildi :)