Burası Türkiye İşte adalet
Selamunaleykum forum arkadaslarım bugun nisan 2008 de trafık kazası gecırdım sıle yonunden istanbul umranıye tarafına tantavi tunelıne 500 metre kala arkalı onlu araclar park etmıs halde ıken ben arkadakı arabaya carptım ondekı aracın sahıbı sabrı burak sarrafı beyfende arkadakı aracın soforu gaye gök hanım on kapısından kafayı ıcerıyı sokup sohbet ederken bende gaye hanımın arabasına carptım sol arkadan ve sabrı beyde kapı dıregınden darbe alarak beynıne darbe aldı hastaneye kaldıran benım ılk mudaheleyı yaptıran benım ve bana ceza ve tazmınat davası acıldı ve cezada suclu bulundum 03/10/2013 son durusma ama bırde su varkı sabrı bey benden sonra
1-) 3 ıle 4 kazaya karsımıs mahkemece belgeledık
2-)ssk da 2008 nısan yanı kaza gununden ıtıbaren 1 gun dahı raporu yok
3-)sirketınde sabancı unv gelen yazıda bır gun dahı olsun maasta kesıntı yok
4-)Jandarma gelır tesptı ıcın gıttı sabri beye soru soruyor ve tutnagın 9 maddesınde her hangı bı gelırın varmı dıyorlar sabrı bey cevabı verıyor
5-)facebook sosyal paylasım sıtesınde kazadan sonra ıs yerı calısma ortamı cekılen resımlerı var
ve bunlar olurken adlı tıpa gıttı adlı tıp gelen cevap sudur tabı tarıhb 2011 yılın sonu
sabrı burak sarrafı 30,2 guc kaybı vardır bu kayıp 18 ay surecektır bu 18 suresınde %100 maluludur demıs gondermıs
bılırkıeye gonderıldı gelen sonuc sabrı bey bana acmıs oldugu 27.500 tl olan tazmınat davası bılırkısı ıle 310.000 tl oldu tabı sabrı bey hemen cıkardı bılırkısı sunu dıyor
18 ay %100
omur boyu %30,2 guc kaybı oldugundan 310.000 tl bende ıtıraz ettık o esnada
mahkeme sunu dedık omur boyu degıl 18 ay sadece bunu hepslayın yanlıs hesaplanma olmus dendı ve hakıme hanım kabul ettı ıkıncı bılır kısıye ve bu bılır kısı AKTUER olması gerekmektedır dedı ve gonderıld dosya dosya gerı geldı dosya yıne bırıncı bılır kısı gönderılmıs ve bugun ıtıraz ettıkı bu rapor gecerlı degıldır daha once de bunu kabul ettınız ve bugun hakım tum belgelerıme red ettı ve sunu dedı bırıncı bılır kısı de AKTUER bılırkısı gorevenı yapabılır sayın yargınım AKTUER bılırkısı ayrı bır av. dalıdır ve yapamaz desemde susturdu ve suan 310.000 tl odeme ve 5 yıllık faız 600.000 ıle 700.000 tl para cıkacak koc aıllanz ıse sadece yasal faız ıcınde 110.000 tl karsılıyor yardım edın bana ne yapabılırım:vertag00:
Ynt: Burası Türkiye İşte adalet
Cok üzücü bi durum geçmiş olsun.