OOOO....SÜPER MODERATOR Mr FEMOLİ:Ç
tebrik ederiz efendim:cheers00:
Printable View
OOOO....SÜPER MODERATOR Mr FEMOLİ:Ç
tebrik ederiz efendim:cheers00:
teşekkür ederim bugün bilgisayarı bir açtım ekranım farklılaşmış herkese teşekkür ederim umarım süper mod luğu layıkı ile yerine getiririm ..
Bu arada ilk sen kutladığın içinde teşekkür edrim ne kadar takışsakta :D sağlam tuttuğum üyelerimizden birisin teşekkür ederim miss hera :):):):)
tebriKLer abi...:)
tebrikler mehmet...
demek biz sağlam değiliz... haaa... :))))) sorarım ben sana... düşersin bize bir gün... :)))) o gün geldiğinde bunların hesabı sorulur.. ::)))))))):dj::dj::dj::muz::muz:
hayırlı olsun mehmet
hadi neyse affedildin... tenhada yakalamayız seni söz.... ::))))))
heeeeeeeeeee çok komik bu topic sağlam dursun nevar bunu bari geyiğe çevirme :D:D:D:D
doğru cevap, 10 puan...10 puan...10 puan :thumbup1:
şimdi git işin yoksa spiderman gibi mehmet'e de özel güçler yükle commodore kafa teybi yardımı ile :D
süper mod demiyelim bundan sonra mehmete,
süper mehmet diyelim,
hatta kısaca süper diyelim :)
işin zor mehmet,
kolay gelsin :sp_ike00:
offfff offfff geyik sardı gene elimden geldiğince kendimi paralıyacak halim yok ı'm femoli , Spider man nerden çıktı o bana benzesin :D:D:D:D:D
senin ne işin vardıda gittin süper medaratör oldun... eeee oldun mu böyle süper çekeceğinde vardır elbet... yok öğle beleş...
abiii durun yeni baŞALdı ayNı gün istİfaa etcek:D:D
hayırlı olsun memet abi senin daha şehrazat 1 ytl sözü vardı o ne oldu:D:D
Tebrikler kardeş.
Hayırlı olsun ...
hehe hehe teşekkür ederim hepinize.
Şehrazat güme gitti arkadaşlar tan sağ türk kiralamayayıp direk satın almış tapusu ile :D:D:D:D:D:D
Bu arada mehmet abi senle akraba çıkmayalım baksana seninde soyadın özcan :)
ohoo mehmet daa şimdiden kıvırmalar başladı daa ilk günden olmuyo ama böle... :D
hayırlı olsun... :)
hahaaaa:D kutlarım ii görevler.
tebrikler ... :)
hissediyorum sıra bana geliyo :D
Aaaa bu kadar geçmi fark ettiniz :D
mehmet abı ben yenı gordum kusura bakama tebrık ederım sıtenın en karızmatık mehmat abısı ..hayırlı olsun..
tebrikler abi hayırlı olsun :X :X :X
tebrikler mehmet abi hayırlı olsun :)
tebrikler hayırlı olsun.en çok benle uğraşırsın artık.arızaya geçtiim durumlarda.
kardeş hayırlı olsun yeni girebildim yoldaydım yakışır
Her şey kuralınca işler beyler herkese bir bir teşekkür ederim
Valla toful tesbih olsan bu kadar çekilmezsin ha ne biçim bir adamsın yaw:D abi senin hiç işin gücün yokmu arkadaşım git allahını seversen başka forumlara takıl artık gelme be iki teker lere takıl bebeklerin takıldığı üç tekerlere takıl inşaatçıların tek teker el arabalarına takıl ama buraya takılma nolur :D