Üst sınıf araç alacam yardım
Arkadaşlar 15 güne Antalya Kemer'de olan arsamıza bir firma talip oldu 4/2 nakit olarak geri kalanı ise daire seklinde verecek bende bu naktin belli bir kısmına kendime bir güzellik yapıp arac alacam alacağım araçlar aşağıdaki lerden 1 tanesini sececem sizinde yardımlarınızla arac satacak yerlerle görüştüm fiyatta pazarlık yapacaz dahada ama puntom duracak puntonun ailecek bizde manevi anlamda yeri fazla
Mercedes - Benz S 350 L BlueEfficiency 2012 Model 168.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Beyaz renk - 134635750
Audi A8 3.0 TFSI Quattro 2012 Model 132.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 130392392
Audi A8 3.0 TDI Quattro Long 2012 Model 154.000 EUR Galeriden satılık ikinci el Siyah renk - 133885829
Ynt: Üst sınıf araç alacam yardım
Türkiye yollarında yayla Punto kullanamıyorken,üst segment spor araç almak bana mantıklı gelmiyor.
Ben de jeep alırdım. Misal Range Rover,Q7(artık eskidi),X6(sokakta çok var).
Alkan Oto Turan Güneş'te de vardı ama kapandı. Tavsiyem Alkan Oto'da sadece test sürüşü yapmanız. Çünkü bu firma çok pahalı araç satıyor.. Paranız var Allah'a şükür ama yine de daha ucuzu varken,ekstra para vermek olmasın. Tabii sizin kararınız. Ancak piyasada Alkan Oto'dan daha ucuza o segmentte araba alabilirsiniz.
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.