Golf 7 comfortline mı Focus Titanium mı?
Arkadaşlar t jet'i sattım ve sıfır araba almaya karar verdim.golf 7 comforlıne TDI ve focus titanium TDCI arasında kararsız kaldım.golf 7 fiyatı şu an için 61.700 aralık teslimi, focus'un fiyatı 59.000 smart paket eklenmiş hali 61000.ben kararsız kaldım siz olsanız hangisini tercih ederdiniz. Birde focus ikinci el durumu hakkındaki görüşleriniz nasıl.şimdiden yorum yazanlara teşekkürler.
Golf 7 comfortline mı focus titanium mı?
bende puntoya karar vermeden çok araştırdım çok düşündüm taşındım fiyatı sebebiyle ve rahat rahat binebilmek adına ( kredi taksitlerini öderken) puntoya karar verdim. Her iki aracıda test ettim ikiside çok güzel araçlar şöyle söyleyim sedan düşünüyorsanız focus hb düşünüyorsanız kesinlikle golf. Hatta bütçeniz müsade ediyorsa hb golften başka alınmaz
Focus kullanıyorum. Sagdan soldan gelen ufak tefek trim sesleri(suana kadarkiler serviste kesildi) problem olmaz derseniz, daha zevkli sürüş istiyorsanız focus alın.
Re: Golf 7 comfortline mı focus titanium mı?
1 seneyi gecti 46 bine aldim golfumu. Gecen sah8bindene koydum. 45 bine ilani kaldirmak zorunda kaldim. Millet ne araba ariyormus... mesaj ustune mesaj...
Golf candir... golf 7 derim...
Sent my GT-9500 Galaxy S4 using 2
Alıntı:
tayfux Nickli Üyeden Alıntı
golf kullanmadım focus 3 kullanıyorum bu sefer PSA grubunu tebrik etmek lazım gerçekten sesi çok az torklu güzel yürüyen bir motor yapmışlar kasa bakımından yukarıda Ozan'ın da dediği gibi trim sesleri var ufak tefek ama servis hallediyor ayrıca servis bakımı bizim araçlarımıza göre çok uygun yıllık bakımı ortalama 250(+-30tl) liraya mal oluyor yetkili serviste!! arabanın hb modelini kullanıyorum 1.6 TDCİ 115 HP 6 ileri style paket ona rağmen doluluğu yeterli geliyor..kasa büyük iki araç arasından geçerken acaba sürtermiyim diye düşünüyorum ki kendi aracım astra aynı segment araçları olmasına rağmen..yakıt uzun yol dahil bizim araçlar gibi 4 ün altına düşmüyor..1.3 multijetlerden bariz 1 litre fazla yakıyor şehir içi ve dışı için aynı..ama arabanın içine binince gerçekten güzel..ayrıca bluetooth özelliği bu araçta çok başka gerçekten..klimayı aç diyorsunuz açıyor şu şarkıcıyı çal diyorsunuz çalıyor..(titanium için) ...golf e hiç binmediğim için birşey diyemiyorum ama herzaman demişimdir wv araçlarına hakettiğinden fazla para istemiştir herzaman ayrıca bakımları biraz tuzlu..ama tabiki golf ekol bir araç..hoş fordun focusu opelin astrası wv nin golf ü bunlar ekoldür zaten..
Noktasına kadar katılıyorum. Vw her zaman abartılıyor, golfe hayatta focustan astradan fazla para vermem. Bugün aynı paraya alacak olsamda yine focus alırım, tasarımını daha cok begendigim icin ve sürüş zevki icin.
Ynt: Golf 7 comfortline mı focus titanium mı?
Focus daha geniş bir içyapıya sahip. Ferah bir araç. Golf'ü çok ama çok severim. Yenu kasası bence harika bir karizmaya sahip.
Zor bir karar ama ihtiyaç durumuna bakarsak,
Aile-çocuk sayısı dolayısıyla geniş bir araç dersen Focus.
Sportif bir görünüm fakat azcık sıkışırız dersen Golf.
İkisi de donanımlı araçlar. Ben olsam Focus'u tercih ederim. Alırsın Ford olursun Lord :P
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.
Ynt: Golf 7 comfortline mı focus titanium mı?
Alıntı:
OzzY Nickli Üyeden Alıntı
golfu pek incelemedim ama focusa geniş diyemem kesinlikle.
Tabii ki,bir C-Max gibi olamaz. Ama Golf'ten daha geniş bir araç.
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.