Durduk yere karakolluk oldum arkadaş ya
Keçiören Ftz ( Migros ) Önünden en sol şeritten Audi a6 aracımla gidiyodum lanet olsun nerden aldıysam puntoya kurban oluyum lastikleri good year durmuyo araba. 4 şeritli yolda en soldayım Sağımda kamyon var 70 km hızla gidiyorum kamyon 60 gibi bir hızla onun sağından bi tane ssanyong jip 80 90la önüme bi kırdı benzinlige girmek icin 15 metre fren yaptım ve benzinlige daldım tam sol yaparak. Jiptekiler korktu ve bastı gitti benzinliktekiler geçmiş olsun verilmiş sadakanız var falan filan ilerde shell de durdu jipci ve gittim önüne kırdım. Yanımda yaşlı komşum vardı oglu hapiste oldugu icin emniyet genel müdürlügünde bir işi varmış oraya götürüyordum. Kadıncağız kalp krizi geçirecekti . Önce arabadan indim ve napıyosunuz gençler falan dedim . çocuk benzinlige girmem lazımdı araba gitmiyo dedi . Bende napıyım gitmiyosa in itekle yol düz bitirene kadar gezmeseydin mazotunu dedim. Artislik yaptılar falan inin la arabadan dedim inmediler . arabadan sopayı aldım 2 tane veled 15 16 17 yaşlarında kaçtıkları için çok sinirlendim ve ileri geri konustular biraz hırpaladım ağızları burunları falan kanadı. Ama sopayı bıraktım hiç sopayla vurmadım 2 şer 3er tokat attım. Onlarda vurmaya calıstı tabi ama güçleri yetmedi. Şansa bakarmısın polis var benzinlikte 2 ekip otosu hemde :( Karakolluk olduk oda yetmez gibi çocugun babası bilmem ne müsteşarıymış şikayetci olcam falan diyo nolcak cok merak ediyorum darptan dolayı bişey olurmu sicilimde temiz ama sopayıda kullanmadım bikaç tokat attım o kadar veledlerde çok nazikmiş hemen ağızları burunları kanayıverdi. Ama ilk benzinlikte bütün görüntüler vardı kazaya sebebiyet vereceklerine dair ve ehliyetleri olmadıgınıda söylediler. Sizce birşey yapabilirler mi endişelendim açıkçası böyle kanun işlerini sevmiyorum. Çünki Türkiyede adalet denen bi kavram yok.
Düzenleme : bugun karakolu aradım şikayetci olmamışlar galiba cocukların ehliyeti yok o yüzdendi mevzu kapandı babasıda beni aradı biraz üstün körü tehdit eder gibi oldu bida karsıma cıkma dercesine bende cvp vermeidm yüzüne kapadım :D
Not : İyiki yaptım hiç pişman değilim
Dipnot : Yine olsun yine yaparım :D
Ynt: Durduk yere karakolluk oldum arkadaş ya
Madem görüntüler vardı, çocukların da ehliyeti yoktu döveceğine şikayet etseydin haklısın derdim. Ama şu durumda cezayı haketmişsin. Bir de adaletten bahsediyorsun. Dua et çocukların babası eli sopalı maganda değilmiş.
GT-I8150 cihazımdan 2 ile gönderildi
Ynt: Durduk yere karakolluk oldum arkadaş ya
Kaza yapmana vesile olmuşlar,ehliyetsizler diye eline sopayı olup çocukların ağzını burnunu kanatıp,üstüne "kibar çocuklarmış hemen kanayıverdi" diyerek,sonrasında da adaletten bahsetmeniz şaka gibi. Bu ülkede adalet yok diyorsunuz bir de. Siz gibi adaletini kendi sağlamaya çalışanlar oldukça hak ta olmaz hukuk ta.
Henüz 15-17 yaş çocuklara el kaldırmak nasıl bir insanlık anlayışı?
Arabanızın durumuna bakmadan bebeleri dövmeye gitmişsiniz resmen. Müsteşar falan bilmem. Ama onlar benim çocuklarım olsaydı,daha beterini size yapardım.lütfen alınmayın.siz olsanız siz de yapardınız.
O yüzden,başa gelen çekilir..
Motorola Atrix cihazımdan 2 aracılığı ile gönderildi.