cemdogu Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar ne diyorsunuz :D peugeot'un parçası ile BMW ve Volvo'nunkini karşılaştırmayın.Aylık bakımını da mı kasko yapıyor? Ne Parçası? Bu araçlar (citroen, peugeot vb) piyasada çok pert olduğu için pahalılar.Atıyorum renault'un senede 50 aracı pert oluyorsa, peugeot'un 150 aracı pert oluyor.Bu yüzden peugeot'lara normal araçlardan, kendi segmentinde ve kendi motor sınırında diğer araçlardan daha fazla para veriyoruz.
Bilmem peugeotları aktif olarak kullandınız mı ama ben 15 yaşımdan beridir peugeot kullanıyorum.5 yıl olmak üzere..Tecrübeyle sabittir ne kadar güvenilir olduğu. Olayın 100 metreden kutuyla atılması ile alakası yok.Çarpma açısı, hız vesaire de alakasız bu konuyla...
Peugeot araçlar benim açımdan güvensiz.Kullandıkları malzemeler korkunç.RCZ iç kısmını görmedim, ama sürüşü güvenli değil bence.Peugeot 4 tane araç sahibi olduk ailecek.Dediğim gibi biri korkunç bir sonuç doğurdu amcamı kaybettik.Yani bana kimse, yok peugeot şöyle böyle anlatmasın.Yıllarca giden tecrübeyle sabit ettim ben bunu.Sorun aynı şeyi babam, ikiz kardeşim de söyler..
Uzatmaya gerek yok bence.Olayı abartıyorsunuz.Ben, bence güvenli değil.elimde olduğunda da tercih etmeyeceğim diyorum.Mecbur kalmadıkça da kullanmak istemiyorum aracı.Buna da muhalefet edecek değilsiniz herhalde :)