Kaza geliyorum demiyor arkadaşlar gecen hafta yaşadığım bir olayı paylaşmak istiyorum arkadaşlar...
cuma akşamı 8,30 suları sokagıma giriş yaparken arabada ben eşim 2 yaşında oğlum ve 5 yaşımda kızım la birlikte sokağıma giriş yaparken sokak çocuk parkına dönmüştü durarak kornaya bastım çocukların dağılması için çocuklar dağıldıktan sonra kalkış yaparken sol tarafımdan 4 yaşında bir kız çocugu önüme atladı ve araç altında kaldı hemen en yakın sağlık kurumuna götürdüm çocugun ailesi hastaneyi bastı ben polis nezaretine çocukta en yakın devlet hastanesine gönderildi sağlık personeli olduğumdan hastaneyi aya kaldırdım bütün personel çocun etrafında pervane oldu bütün görgü tanıkları ve çocuğun annesi sucsuz oldumu ancak babası olay yerinde olmadından benden davacı oldunu beyan etti ...
neyse uzatmayalım hastanede hastane personelinin yakın ilgisi sayesinde davacı olmaktan vazgeçtiler dünde çocugu bizzat ben doktora götürerek yeniden ortopedi , kbb. ve plastik çerrahiye muayene ettirdim her hangi bir sıkıntı olmadını ögrenerek rahatladım. ANCAK VİJDAN AZABINDAN ÖLÜP ÖLÜP DİRİLDİM ..
kötü bir şöför değilim yıllardır ist. araç kullanırım ancak kontrol edemedimiz etkenler var bunların başında da sokaktaki çocuklar lütfen daha dikkatli olalım...