Arkadaslar ben son 3 yildir yaz kis kis lastikleriyle geziyorum tahminen 40 000 km den:rudolph0: fazla yol yaptim istanbulda.daha onceki aracimdada 2 yil kullandim yazkis. kardesimde aracinin lastikleri omrunu doldurunca oda gitti 4 adet kis lastigi yapistirdi corollasina babamin zaten torosunun onleri hep kendimi bildim bileli kis lastigi var. Bende michelin braderde brishton peder de lassa var.biz bu ise 5 6 yil once basladik ve artik bizim icin mevsim lastik yazlastik donemi bitmistir.suan 4 yildir calistigim is yerimde 20 kisilik arac sahibi nin benle beraber 4 kisisi boyle yapiyoruz.bazilari kulaktan duyma hurafelerle muhalefet oluyor ama ben sadece guluyorum.arkadas hersey yalan tecrube esastir.ontakimi bozar cabuk dagitir diyorlar torosun on takimini bile dagitamadik. Gurultu ugultu yapar diyorlar desibel olarak olcmedim ama hic rahatsiz olmuyoruz. Cok yakar diyorlar arkadas ben cebimdeki her kurusun hesabini yapa yapa matematik muhendisi olmusum.. Yani arkadaslar biz ailecek vakumlu lastikci olduk. Kullananlar yazsin lutfen.