Led aydınlatma kırmızı-beyaz
Mrb arkadaşlar...grande punto nun turuncu kırmızı renk dağılımını beğenmediğimden ve araca eski model araç havası verip iç görünümü zayıf gösterdiğinden değiştirip kırmızı-beyaz yapmak istiyordum...yapabilir miyim diye düşünürken forum sitesinde yapanları ve yorumları okumaya başladım..
İşim elektronik olduğundan led lehimlemek benim için işin en kolayı olucağını düşündüm.daha önce yapan tecrübeli arkadaşların paylaştığı resimler ve anlatımlarla bende yapmaya başladım..ilk önce cam otomatikleri ve oto.aynaları yaptım..sonra sırasıyla menü-sis grubu,teyp,4' lü flaşör grubu ve son olarak da göstergeleri yaptım..geriye manuel klima ve direksiyon kaldı onları da zamanım olduğunda yapıcam..
Şuan ki görüntü beni arabaya tekrar aşık etti gerçekten...renk seçme konusunda kararsızsanız kesinlikle kırmızı-beyaz derim..çünkü çok güncel oluyor..resimleri paylaşıcam...fakat yapım aşamasında heyecandan çekmeyi unuttuğum fotoğraflar da var onları da eğer isteyen olursa tarif edebilirim..
Led aydınlatma kırmızı-beyaz
Manuel klimada can sıkacak birşey yok. Rakam ve sekillerin arkasını kazıyın. Ben enjektor iğnesi kullanmıştım. Daha sonra da baskı devre tekniğini kullanarak şekil ve rakamların arkasına gelecek sekilde led doseyin. Ben bu sekilde yaptım.
Sent Ali's iPhone using
Ynt: Led aydınlatma kırmızı-beyaz
Forumda şöyle bir çalışma var yararlı olabilir size: https://forum.grandepuntotr.com/kend...i-anlatim.html
2 ile Xperia Neo V cihazımdan gönderildi
Direksiyon tuşlarım da beyaz oldu :))))
Bugün direksiyon tuşlarını da beyaz yapmış bulunmaktayim...Çok mutluyum ve heyecanla akşam olmasını bekliyorum ki fotoğraf cekicem ve sizlerle paylasicam..airbag kapagini sokmeden arabaya elektrik çekip sadece tuşları yerinden az biraz dışarı alıp led değişikliğimi arabada yaptım...Fotoğrafları hava karardiginda sizlerle paylasicam
işte yeni direksiyon ledlerim
Direksiyon resimleri ve gece çekimi puntom ;) aldığımda ilk önce beyaz park lambası ve yine beyaz plaka lambası takmıştım :)