Yeni araç alıcam. Tavsiyeleriniz ve Deneyimleriniz ??
Arkadaşlar merhaba,
4 ay önce malumunuz çok sevdiğim aracı kullanmadığım gerekçesiyle sattım.Şirket aracım var.Ancak kendi aracım olsun istiyorum haftasonu aracımı yıkamak manuel sonaxlamak bakıma gitmek çok özledim bunları ; )
30.000 Nakit param var ama alacak araç bulamıyorum düzgün.Ya hasar kayıtlı ya da pert çıkıyor.Sorun olmayanlara da değerinin çok üzerinde rakamlar istiyorlar.
Araç Tavsiyelerinizi , yorumlarınızı bekliyorum.
Şimdiden hepinize teşekkürler.
Ynt: Yeni Araç alıcam.Tavsiyeleriniz ve Deneyimleriniz ??
Abi focus al keyfine bak garanti kapsaminda bile bulabilirsiniz
Istedigin zamanda satarsin
GT-I9100G cihazımdan 2 ile gönderildi
Alıntı:
messi78 Nickli Üyeden Alıntı
galeriden araba almayi dusunecek kadar cesursunuz galiba
Alıntı:
messi78 Nickli Üyeden Alıntı
Parayı ver anahtarı al demedimki hocam bi motorcuya bi de kaportacıya gösterirsin arabayı okey vermezlerse almazsın benimkisi sadece öneri.
Kaporta belki de motor olayinda ozellikle km konusunda cok dalavere dönüyor
Alıntı:
cosworth20 Nickli Üyeden Alıntı
tanıdık sigortacı var illaki kayıtları muayeneleri vs çıkar o konuda bi dalavereye inanmam.
Servis bakimli arabalara bile guvenmeyin onda bile yontemi bulmuslar
En kisasi su sekilde bir yontemi var adam 10k bakimini yaptiriyor sonra uzerine 50bin yapiuor araba oluyor 60bin .gidiyor km yi 19800 e cekiuor 20bin bakim yaptiriyor
Sen alacagin zaman servis kayitlarina bi bakiyorsun zamaninda girmiş diyorsun halbuki bal gbi oynanmis
Bu sadece bir ornekti
Ynt: Yeni araç alıcam. Tavsiyeleriniz ve Deneyimleriniz ??
Alıntı:
cosworth20 Nickli Üyeden Alıntı
dostum inan kredi kartı bile kullanmıorm krediye antipatim var ; ) paran varsa alırsın yoksa almazsn mantığı ... ; )
O zaman alacaginiz araba sizi hic bir anlamda uzmemeli ben 30 binden sonra sifir alma taraftariyim ama dediginiz gobi kredi karti bile kullanmiyorsaniz benim hesap uymuyor:-)
Ynt: Yeni araç alıcam. Tavsiyeleriniz ve Deneyimleriniz ??
Bende ford focus almanizi tavsiye ederim tabi onemli olan icinize sinecek araba olmasi