Yeni pabuçlarım Lassa İmpetus Revo :)
Herkese selam arkadaşlar.bugün uzun zamandır niyetlendiğim lastik olayına el attım.lastik ölçülerim fun donanım olduğundan 195/55/16.aracın üstündeki orjinal bridgestone lastikleriydi.geçen yıl 2. el aldığım aracımı aylarca bu şekilde kullandım ama çok tehlike atlattım.fren mesafesi ,kar,kış.neyse ki bikaç arkadaşla birlikte Esenler'de büyük bi lastikçiye gittik.bridgestone/lassa distrübütörüydü.eski lastiklerim çıktığında şok oldum ve resmen kabak üzerinde gittiğimi farkettim.lastikler 2007 üretimiymiş.önüme 3 seçenek sundular.1.takım kumho 600 tl,1 takım bridgestone 1060 tl,1 takım lassa ise 900 tl'ydi.ben tercihimi Lassa dan yana kullandım.iyiki de öyle yapmışım.zaten bridgestone ve lassa aynı fabrikanın ürünleri.lassa impetus revo 10.hafta/2013 üretimi.desenleri,sessizliği gerçekten muhteşem.2 yıl garanti,1 yıl da yol yardımı verdiler.Yani tanesi 225 tl ye almış oldum.liste fiyatından tanıdık olduğu için indirim yapıldı tabi.fiyat sizce nasıl peki?
İlk izlenimlerim gerçekten çok iyi.bugün İstanbul inanılmaz yağmurluydu.baya bi denedim ve resmen lastikler yola yapışıyor.yol tutuşu,frenleme ve hızlanma çok iyiydi.umarım sertleşme,balon gibi sorunlarla karşılaşmam.
Son olarak şunu anladım ki cidden lastikler aracın ayakkabıları gibi.ne kadar sağlam olursa o kadar daha güvendeyiz.neticede can taşıyoruz.herkese güvenli sürüşler diliyorum...:busted_b:
Ynt: Yeni pabuçlarım Lassa İmpetus Revo :)
Iyi günler kullansın puntonuz yeni papuçlarını :)