Yeni araç almak istiyorum, fikirleriniz alablir miyim?
Merhaba, tanışma bölümüne mesajımı yazdıktan sonra 2. mesajımı yeni almak istediğim araç hakkında sizlerinde fikirlerini almak için yeni konu açarak yazıyorum.
Uzun süren araştırma sürecinden sonra Punto almaya karar verdim. Kullanan başka arkadaşımda var ve yakıt konusunda araç konusunda çok memnun. Bende yıllardır VW ile büyüdüm fakat fiyat/performans karşılaştırması yaptığınızda en uygun araç olarak punto görünüyor. Model olarak ise Dynamic modeli üzerinde yoğunlaştım. İstanbulda aradığım araçlar arasında yüksek km den en düşük km ye kadar, temiz kazasız diye satılan araçların plaka sorgulamalarında çıkan yüksek tutarlı kazalarından sonra eleme işlemlerini yaptığımda son olarak bir araç konusunda karar verdim. Araç Punto 2008 model Dynamic Modeli, dün aracı görme fırsatım oldu. İncelemek için çok fazla fırsat bulamadım ama araç sahibinin bana gösterdiği samimiyet ve güven aracı almaya karar vermemde etkili oldu. Aracın tek kazası sol kapıdan, hasar boya ve düzeltme işlemi ile giderilmiş ve onun dışında başka bir kazası bulunmuyor. KM si 62000 de aracı gördüğümde 62500 gibi bir km ye gelmişti. Deri direksiyon araştırmalarım doğrultusunda öğrendiğim gibi yıpranmıştı. Bakımları serviste yapılmış. Sizden ricam bu aracın detayları konusunda bana yardımcı olabilr misiniz?
Araç linki:
Fiat Punto 1.3 Multijet Dynamic 2008 Model 24.700 TL Sahibinden satılık ikinci el Füme renk - 114119651