Pazar günü başımdan gecen bir olaydır
edirne tarafından GS arena tarafına dogru gecerken sadabad 2 viyadük cıkısı koskoca otoyolda bula bula beni bulan trafik ekibi APP plakadan 77 tl ceza yazmıstır ilk önce baya tartıstık ya cam filminden yazacagım ya plakadan yada emniyet kemerinden dedi ben ise sigortacı oldugumu ve her gün kanunları takip ettimi resmi gazetede cam filminin yasal oldugunun yayınlandıgını söyleyince bu sefer emniyet kemerimi app mi diye sordu ben se emniyet kemerim takılıydı bunu gördünüz deyince plakadan yazıyorum dedi her ne dediysem ikna edemedim yazılarım standart yazı fransız vs değil desemde yaz geliyor bu 3ay sadece app plaka için uygulama yapıyoruz dedi mühür olmadıgı için ceza yazmak durumundayım dedi ve 45 dk konusmanın ardından cezayı yemiş bulunmaktayım şimdi siparişini vermiş bulunmaktayım mühürlü app ler geliyor bakalım o zaman ne bulacaklar aracta en kötüsü derki mezdeke kaseti var mı varsa tak ta iki göbek atalım hayvan değilsin ya bi yirmilik takarsın der heralde ADALETSİZ DÜNYA kendi arabasında da app varmıs öyle diyor utanmadan !!!