Abs Esp Hillholder gidip geliyor :(
Arkadaşlar,
90 bg manuel vites ESP'li aracımda enteresan bir sorun çıktı. ESP ABS ve HILLHOLDER arabayı çalıştırmadan önce devreden çıkıyor. Giderken bir ara düzelip yeniden hata falan veriyor.
Eski dualogic aracımda bu tür saçmalıklara alışıktım ama düz vites arabada tuhafıma gitti.
Sorun hakkında fikir sahibi olan var mı acaba?
Ynt: ABS ESP HILLHOLDER gidip geliyor :(
Fren müşürünüzü kontrol ettirin hocam. Fren pedalının altında...
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
Ynt: Abs Esp Hillholder gidip geliyor :(
Alıntı:
smartmavi Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar,
90 bg manuel vites ESP'li aracımda enteresan bir sorun çıktı. ESP ABS ve HILLHOLDER arabayı çalıştırmadan önce devreden çıkıyor. Giderken bir ara düzelip yeniden hata falan veriyor.
Eski dualogic aracımda bu tür saçmalıklara alışıktım ama düz vites arabada tuhafıma gitti.
Sorun hakkında fikir sahibi olan var mı acaba?
Fren müsürünü degistirin
GT-I9300 cihazımdan 2 ile gönderildi
Cevap: Abs Esp Hillholder gidip geliyor :(
üstatlar merhaba..
ismim Fatih.. Adıyaman dan Katılıyorum aranıza, 2012 punto aldım, aynı sorun bende de var :( fren müşürü serviste değişti ama düzeldi 10 dk sonra yine tüm hataları verdi :( lütfen yardım edin...
Re: Abs Esp Hillholder gidip geliyor :(
Yarı otomatik araçları manuel vitesli araçların pedalları gibi kullanmayın. Sol ayağınız için durması için adamlar eğimli yer yapmışlar ya bu araçla gaza basın yada frene azar azar birden olmayacak şekilde basın ve durun kalkın. Çok dur kalk yapmayın. Hataları sildirin. Fren müşürü takmak zordur iyi bir ustaya gidin. Fiat in en iyi servisi Ankara'da Mehmet Usta 1 tane var. Soyguncu yetkili servislere gitmeyin.