-
Elektriğin karizması Tesla Model S
-
TESLA adını Nikola Tesla'yı düşünerek verdilerse eğer baştan takdirimi kazandılar...
-
Maseratiyle bi akrabalığı var mı :)
-
Jantlar güzel, kadranı sevmedim. Kolçak bölümü güzel :D
-
Alıntı:
Porque Nickli Üyeden Alıntı
TESLA adını Nikola Tesla'yı düşünerek verdilerse eğer baştan takdirimi kazandılar...
Evet doğru bildin,adını ondan almış.
-
Alıntı:
EvoKoray Nickli Üyeden Alıntı
Maseratiyle bi akrabalığı var mı :)
Bildiğim kadarıyla yok. Firma amerikan.
-
Alıntı:
Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı
Jantlar güzel, kadranı sevmedim. Kolçak bölümü güzel :D
Tebrik ederim Birkan , bu derin değerlendirmenle bizi onurlandırdın :)
-
mükemmel birşey ya, geçenlerde Nationalda üretimini anlatıyordu gerçekten çooook iyi.
-
lise 2 ye giderken floryada galeride sarı tesla roadster görmüştüm,gerçekten çok seri bir araç benzinliyi aratmıyordu,galeri sahibi kullanıyordu ordan biliyorum,15 gün boyunca hemen hemen hergün gördüm sonra ali ağaoğlu satın aldı 1 ay sonra kırmızısını getirmişlerdi çok deli bir makina bunlar :)
-
Araba dediğinde motor sesi duyacan arkadaşşş :D Bu ne böyle :D
-
Tesla gibi büyük bir bilim adamının adının verilmiş olması çok anlamlı.
-
şu göğüslüğü dokunmatik yapma fikri gerçekten çok modern olur..
-
Alıntı:
gmy1706 Nickli Üyeden Alıntı
Araba dediğinde motor sesi duyacan arkadaşşş :D Bu ne böyle :D
uzaktan kumandalı arabalardan ses çıkar ya ince bir ses aynen o şekil garip bir sesi var :)
-
Bütün videolarını izlediğim, Ama hiçbir zaman elde edemeyeceğim hayallerimin aracı...
-
Araba tamamen sessiz değil.Normal motorun yerini tutmaz ama elektrikli motorun sesi duyuluyor.Hatta başka bir firma insanların motor sesi araması yüzünden yapay olarak motor sesi eklemişlerdi araca.
-
Fiyatını da eklemek gerekir bence 160 mil giden pil ile 52bin$. Biz cidden boşuna çalışıyoruz yav. Hem düşük maaş alıyoruz hem de aldığın eşyalar pahalı..
-
Alıntı:
Yagmuradam Nickli Üyeden Alıntı
Fiyatını da eklemek gerekir bence 160 mil giden pil ile 52bin$. Biz cidden boşuna çalışıyoruz yav. Hem düşük maaş alıyoruz hem de aldığın eşyalar pahalı..
E classe fiyatına :)
-
-
O ön konsol falan nedir arkadaş yaa? :)
-
-
480 km giden yeni bataryası da varmış.Şarj cihazının girişi diğer elektrikli araçların kullandığı sistemden farklıymış. Alırsak istasyon konusunda sıkıntı çekebiliriz. Tüh yaa olmadı şimdi vazgeçtim :)
-
adamlar led tv yerleştirmiş konsola =)))))))
-
görüntü 10 üzürenden 11 :D
-
-
Aracım her istasyonda şarj edilemeyeceği söyleniyordu ama bu videoda anlatımı yapan kişi farklı uçlarla farklı istasyonlarda şarj işlemi yapabiliyor.
2012 Tesla Model S Charging - YouTube