Direksiyonu çevirirken ses geliyor? İstanbul anadolu tavsiye servis?
2006 3gp dizel aracımdan direksiyonu dururken ve giderken dönüşlerde bir kaç gündür ses gelmektedir.İlk olarak jantların 17 oldugundan lastikler amarisöre ya da çamurluga sürtme yapıyor zannettim fakat kontrol ettim sürtme yok gelen sesde sürekli artmakta. Ayrıca İstanbul anadolu yakasında bana servis tavsiye edermisiniz?
Direksiyonu çevirirken ses geliyor? İstanbul anadolu tavsiye servis?
aynı sorun bende de vardı.göztepe oto ya gittim ,garantiden değiştirdiler
Ynt: Direksiyonu çevirirken ses geliyor? İstanbul anadolu tavsiye servis?
Alıntı:
YALCINGUNEL Nickli Üyeden Alıntı
arkadaşlar bendede 2006 model punto var bozuk yolda tıkırtı geliyor diye amortisör takozları z rotları ve rumanları değiştirdim 6 ay oluyor araba 10 numara olmuştu şimdide bazı arkadaşların dediği gibi sadece direksiyon çevirirken tıkırtıya benzer bişey boşluk var gibi ses geliyor aynı ustaya götürdüm taktığı parçalar arızalı çıkmıştır diye bişeyi yok dedi direksiyon hiidrolik kutusu nıyadın dolduruyor dedi bana mantıklı gelmedi bu başlığı görünce şüphelendim şimdi...yani taktığı parçalardan olsa zaten artık her parçanın yan sanayıde olsa 2 sene parça garantisi vardır sizce peşine düşmelimiyim ACİL YARDIMINIZI BEKLIYORUM...
Arkadaşım bugün benim aracımın küçukyalı birmotta direksiyon elktrik mekanizması aynı ses olayından dolayı değisti.birmot bunu ücretsiz olarak değistiriyor.birmot servislerinden birine gidip hemen baktr.arızanın adı city arızası ise yapıyorlar.
GT-I9500 cihazımdan 2 ile gönderildi