Fiyatlar gayet uygun bence.Yorumlarınızı bekliyorum.
https://imgim.com/d3c96ca6-ce4e-4e22...36fd073072.jpg
Printable View
Fiyatlar gayet uygun bence.Yorumlarınızı bekliyorum.
https://imgim.com/d3c96ca6-ce4e-4e22...36fd073072.jpg
Test video 8. etap:
Skoda Rapid lansmanı Viyana Bratislava 2012 - 8. ETAP - YouTube
En baz fiyatına baktığımızda punto ile aynı fiyat neredeyse. Üstelik sedan bir araç.Genişliği octavia kadar var mıdır acaba?
Fiyatlar çok makul duruyo.en full modeli 50 bin...
bana fiyatlar çok uygun geldi arkadaşar baya da şaşırdım 1.6 dizel elegance modeli bile 50 lira yahu gerçekten enteresan..
full linea daha ucuz neden şaşırdınız ki? skoda sonuçta. plastik kalitesi vw'yi aratıyor.
octavia olsun süperb olsun roomster olsun bence fiyatlarını hakeden güzel araçlardı..araçlarda wv altyapısının olması da sağlamlık açısından güzel..sırf linea ile farkını merak ettiğim için gidip inceleyeceğim :) birde plastik kalitesi wv yi aratıyo sözüne özellikle süperb için katılmıyorum..
superble passat bence aynı kaliteye sahip değiller.
Dün sabah İçerenköy de gördüm . Siyah renkliydi ve çok hoşuma gitti. Türkiye için çok çok ideal bir araç.
Çarpışma testinden 5 yıldız almış.
Skoda Rapid Crash Test 2012 - YouTube
Yalnız cam tavan donanımı yok hiç bi modelinde yanlış görmediysem?
Bu resim bana jetta yı anımsattı birden nedense :P
C sınıfı bir araç sanırım ama fiyatları uygunmuş tasarımı da çok kötü değil orta halli....
Bence gayet başarılı :)
Mobil olarak cevapladı
M.YILDIRIM
boyut olarak polonun sedanı olarak düşünün 4 cam otomatik ama sürücü kapısında sadece ön camları kontrol edebilinmesi için 2 düğme var arka camlar için düğme koymamışlar cam tavan seçeneği yok
Bu araç sanıyorum, Linea, Symbol, City, 301 e rakip olarak çıktı.İşçilik ve donanım mütevazi olabilir.Tabi görmek lazım,
Skodanın daha üst segmentlerdeki kalitesi VW kadar olmasa bile yine de kendi segmentlerinde sınıf standartlarının altında değil kesinlikle.Gerçi son model Fabiaların kalitesi bir öncekini aratıyor...
Lineanın rakipleri giderek artıyor
fuarda incelemiştim içi baya geniş ve rahat oturma pozisyonuna sahip tabi süspansiyon rahatlığı nasıl ama güzel bir araç olmuş
Bende beğendim fiyatta uygun ama günümüzde piano black kullanımda ve görüntü açısından güzel gozukmekde ww de pek gormedm bı golf7 de kullanlmıs sanırım bundada kullanılsa dahdaa guzel olurdu ama araç guzel benCe dusunuleblır ancak 2 el nasl bıde o var tabi
bahtı açık olsun, umalımda seat exeo gibi 2 sene piyasada kalıp sonra kaybolmasın :)
Videoyu izledim de :) 8.etap gibi bir programda depo kapağına bagaj kapağı diyorlar yaa :) :P
3.dakikadan itibaren :D
Bu araç fabıa ile octavia arası bır arac olarak cıktı. Kalıtesı suankı octavıa kadar olmaasa ıyı. içersinde sert plastık kullanılmış. Ölçüleri suanki octavia kadar ve yenı cıkan octavıa da devasa bırsey olmuş. All New Skoda Octavia Presentation (2013) - YouTube
Şu videoda :D yakıt ibresinin ilk haliyle son haline bir bakın :D
New Skoda Octavia 3 2013 1,8 TSI - acceleration 0-231 km/h - YouTube
Yeni leon da geliyor 41 bin tl den başlıyormuş ben beğendim yeni leon nu bu araçtan daha iyi bence.....:)
YENİ SEAT LEON | SEAT Türkiye
Güzel araç....:)
:( bir önceki kasası daha güzel sanki :(
Cetvelle çizmişler sanki ?
Valla arkadaşlar, Önümüzdeki yıl ocak ayında guiliette alırım diyordum, cam tavan deri koltuk 18 jant derken 72.000 liraları buluyor fiyatı. Seat Leonu aynı donanımla alınca fiyat 54.000 lira civarına geliyor. Alfanın şehir içinde 12 litre yakmasıda cabası. Kusura bakma Guli, ben Leon alacağım :)
arkadaşlar 2 hafta önce türkiye lansmanına katıldım mükenmel bi araba kesinlikle b segmeti bi araba değil test araçlarımız
citroen c elise ,fiat linea,renault fluance,peugeot 301,hyundai blue
hepsini tektek kullandım rapidin yanına bile yaklaşamadılar test etmek isteyen varsa haftaya
showroomumuza bekleriz skodayı yeni aldık arabalarım 1 mart itibarı ile geliyor
peugeuot 301 de çok ucuz geldi bana. Şuan inceliyoruz.
leonun öncekı kasası daha hostu bence ama ıkısı arasında kalsam skodayı alırım. tam bır aıle arabası ıcı genıs bagaj cok buyuk. yanı leon ıle punto arasındakı fark bagaj olarak pek yok. 19 yıldır skoda arabaya bınıyorum aracları gercekten kalıtelı. suanda octavıa 1.6tdi dsg var. tadından yenmıyor:)