fthaksu Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaşlar görenler olmuştur 2 aydır nerdeyse unto arıyorum geçen gün bi tane rastgeldim galeri sahibi adam müşterisine aracı olarak satıyor arabayı. multijet dynamic 2006 model. 102.000 km de şuan araç. Kaportacıya gösterdik değişen yok dedi kaza sorgulaması 700 600 240 lık 3 kaza gözüküyor. KM'de orjinal gibi sorgudan sorgulattırdıgımız kadarıyla 2 sene önce 70.000 de imiş. Bugün gördük arabayı dışında 2 adet çizik var bi de arka bagajın sol kısmında ufak bi darbe var bilye kadar bir büyüklükte nerdeyse çok sorun değil temiz gibi kaporta. İçi biraz kirli bayandan olmasına rağmen :rolleyes: Motor ustasına gösterdik yakıt devir daiminde radyatör de triger kayışında hafif sorun olabileceğini bir de hafif yağ kaçırdığını söyledi toplamda 700 tl gibi bi rakam çıkar alır almaz getirirsin dedi. Fiyattan 500 tl düştüler bizde aldık. 20.000 liraya anlaştık nasıl sizce fiyat olarak? Bir de nelere dikkat etmeliyim sürerken direksiyonda vs bi sorun yok gibiydi kontrol ettim. Önerilerinizi bekliyorum ama artık sürüş konusunda :D