Satılık 2008 Bravo 1.6 Multijet 105 HP
.Değişen parçası yoktur .şehiriçi ortalama 6.0 litre yakar.
90binde balatalarda dahil olmak üzere bakımı yapıldı.Ağır bakımı 120bin km dedir.
Üzerindeki lastikler Bridgestone Turanza ER 300 serisi ve 3 aylık yeni lastiklerdir.
Normalde bu seride park sensörü olmamasına rağmen özel olarak taktırdım..
Büyükçekmece etrafında istenilen yere gösterilir
eğer forumdan satılırsa alan kişiye benden güzel bir hediye olacak araba için (biraz dah merak uyandıralım ) :)
sahibinden ilan numaram: 115363256
https://f1302.hizliresim.com/16/q/kchz9.jpg
https://f1302.hizliresim.com/16/q/kchzu.jpg
https://f1302.hizliresim.com/16/q/kcj0j.jpg
https://f1302.hizliresim.com/16/q/kcj0w.jpg
Satılık 2008 Bravo 1.6 Multijet 105 HP
Hayırlı satışlar
Sent my iPad using
Ynt: Satılık 2008 Bravo 1.6 Multijet 105 HP
Olabilir tabi)
Samsung Mobile ile gönderildi
Alıntı:
tayfux Nickli Üyeden Alıntı
direksiyonu orjinaline çevirsen daha güzel olur bir çok kişiye antipatik geliyor ve ayrıca onun yüzünden km den de şüphelenebiliyorlar günceli..
Kmden suphelenen aramasını zaten dostum o işlerden de anlamıyorum açıkçası direksiyon fiyatını düştüm o yüzden uygun yazdım fiyatı ama satmasam da kendim için bir ara gideceğim yaptırmaya vaktim olmadı bi türlü
Alıntı:
coll34 Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı satışlar
Teşekkür ederim
Alıntı:
ares666 Nickli Üyeden Alıntı
abi hayırlı satışlar ya bu nasıl bir piyasa bu fiyata bu araç nasıl satılmaz anlamadım wallahi kardeşim Allah kolaylık versin bizim gibi araç satanlara. hayırlı satışlar.
Bravolarin satışının zor olduğu kesin biraz da nasip kısmet diyorum artik
Cumartesi öğlen gunceli
Puntodan ucuz Bravo, şaka gibi. Arkadaşım sıkıntıda olmasan eminim bu fiyata satmazsın, Allah yardımcın olsun umarım biran önce düzlüğe çıkarsın.
Htc Sensation/
Alıntı:
BSK Nickli Üyeden Alıntı
Puntodan ucuz Bravo, şaka gibi. Arkadaşım sıkıntıda olmasan eminim bu fiyata satmazsın, Allah yardımcın olsun umarım biran önce düzlüğe çıkarsın.
Htc Sensation/
Teşekkürler aynen bu sekilde malesef satmam gerekiyor yani bu fiyata nerdeyse arayan yok gerçekten ikinci eli çok düşük bu arabanin
Alıntı:
fotobelit Nickli Üyeden Alıntı
Arkadaş,bu araç bu fiyata nasıl satılmaz..Gerçekten çok gıcık bir durum..2 ay önce olsaydı kesin alırdım..26,500 kendi aracıma verdim..
Bende var bi kismetsizlik
Alıntı:
onur1986 Nickli Üyeden Alıntı
Allah yardımcın olsun serkan.dürüst olman ayrıca çok iyi bişey takdir ettim seni.direk diyo adam ya bu aracın ikinci eli yok alan bunu bilsin diye helal olsun valla..
Amin teşekkür ederim bi de alacaklar için yanlış birsey söylememek adına kendim cebimden verip fiat ekspertiz yaptırdım gelen için sürpriz olmayacak özellikle boya konusunda
Alıntı:
aposport Nickli Üyeden Alıntı
hep derim arabayı sattıran jantlarıdır diye.
senin yerinde olsam imkanımda olsa fabrikanın koydugu 17 leri bulup takardım hocam buna.
ondan sonra fiyat olarak yazardım 30 da, abi 28 olmaz mı diye dolansınlar peşinde...
Ford jant da olsa bence gayet güzel duruyor active de normalde jant bile yok
Alıntı:
NOZER Nickli Üyeden Alıntı
Kardeş starwax bana çok yakın ve 2 sine ne kadar ödedin bir bilgi verebilir misin?
170 tl verdim ikisinide özellikle vites topuzu birebir oldu
Alıntı:
aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı
serkan abi abdullah bey bence haklı, bi jant değişikliği yap çok zararda olmazsın bence 26,500 e yapıstırırsın sonrasında.
Bu arada direksiyon deriden memnun kaldın mı uygulama fotosu atabilir misin bana bende düşünüyorumda?
Memnun kaldım tabi birebir orjinal olmuyor eski haline göre mis gibi oldu tabi bi ara Foto çeker gonderirim