Merhaba arkadaşlar;
14 Şubat Sevgililer Günü bütün herkesin kutlu olsun.Eşlerinizle,sevdiğinizle mutlu olmanız dileğiyle.
Printable View
Merhaba arkadaşlar;
14 Şubat Sevgililer Günü bütün herkesin kutlu olsun.Eşlerinizle,sevdiğinizle mutlu olmanız dileğiyle.
Seninde mübarek olsun başkann :D
Puntoma far aldım sevgililer günü hediyesi :D
Hanıma başka sürprizim var, Puntoyada; Box chip aldım :) Ha birde el freni körüğüm geliyor.
Abi yapmayın Allah aşkına ben unutmaya çalışıyorum siz gözüme sokuyorsunuz şu günü :D
What's app dan hanıma yazdım sevgiler gününü kutladım. Yetti. Biz böyle günleri toptan evlilik yıldönümünde çıkarıyoruz aradan :)
birde bu gün sanki erkeklerin kadınlara hediye alma günü
niye onlar bize hediye almıyor arkadaş :):)
https://img24.imageshack.us/img24/2073/31967871.jpg
Uploaded ImageShack.us
14 subatta keske sevgılım olsada hedıye alsam dıyenlerde var ama olmayınca durum dahada kotu hal almaya baslıyor...
Abi son yoruma bak :D
Ahaha son yorum mükemmel :))
o neyyyyyy laan sevgililer günüde neymiş :D
Bende sabah iç dış yıkattım :) sevgililer günü hediyesi olsun
Okula gitmediğim için şu sıralar günleri ve tarihleri şaşırmış durumdayım.
Bir kaç yıldır görüşmediğim bi bayan arkadaşımla görüştüm bugün 2 gün önceden sözleşerek.
Bunu kız arkadaşımada belirttim bugün :D az daha 14 şubatta manitadan oluyorduk hiç farkında bile değilim vallahi billahi :D Allahtan doğukanla önceden bi hediye alma merasimi yaptıkta paçayı öyle kurtardık gittim gönlünü aldım :D
Bunlar hep rahatlıktan Birkan kardeş :D Profil resmin bile rahatlığın kanıtı :D
para tuzağı bunlar ya
ßiz sevgililergünü kutlamayanlardanız. Benim hatun o konuda çok kafa olduğu için bende rahatım. Akşam buluşup bir şehir turu yaptık o bize yetti. Hatun ve Puntiş daha ne olsun...
Bir sevgililer gününü daha hasarsız atlattık...