bende yeni punto'cu oldum. bu güzel oluşum için emeği geçen herkese teşekkür ederim, elinize sağlık.
istanbul kağıthane, 1982 doğumluyum. araç kaplama işi yapıyorum.
Printable View
bende yeni punto'cu oldum. bu güzel oluşum için emeği geçen herkese teşekkür ederim, elinize sağlık.
istanbul kağıthane, 1982 doğumluyum. araç kaplama işi yapıyorum.
hayırlı olsun hoşgeldin hayırlı forumlar :)))
hayırlı olsun hoş geldin... :D
Aracınız hayırlı olsun aramıza hoşgeldiniz
Sent my iPad using
teşekkür ederim arkadaşlar. hoş bulduk
hoşgeldiniz keyifli forumlar.sinan abi isim vermiyorum maslakta namın yanındamısınız :)
hoşgeldiniz
Hoşgeldiniz..
Türkiyedeki sayılı yeşil puntolardan birine sahipsiniz demek :) yoksa kaplamamı :)
teşekkür ederim arkadaşlar.
form konuların da çok acemiyim. profilimi bile yarım yamalak zor hazırlaya bildim :) bir kusurumuz olursa affola.
evet kaplama. mat yeşil. beyendiyseniz ne mutlu bana :)
hayırlı olsun hoş geldiniz güzel araç... ;)
elimden geldiği kadarıyla güzelleştirmeye çalıştım. tabi yeni görüşlerinizi de bekliyorum. formu inceledikçe bilmediğim çok şey olduğunu gördüm.
görüş ve düşüncelerinizi bekliyorum. şimdiden herkese teşekkür ediyorum.
Hoşgeldin hocam, araç on numara görünüyor gerçekten güzel iş çıkartmışsın.:Ç
Evet gördüm arabayı şimdi :)
Çok güzel duruyor gerçekten.. Far karartmaları ile daha agresif duracaktır.
Bu kaplama işinde size uğrayacağız gibi gözüküyor :D tamamen aracı kaplamasakta :)
görüşleriniz için teşekkür ederim.
maslak tarafına işiniz düşerse herzaman çay içmeye ve sohbet etmeye beklerim
evet doğru tahmin etmişsiniz :)
profil fotosunu bir türlü ekleyemedim :( nasıl gözüküyor yardımcı olurmusunuz :)
sol üstte " K. Paneli " ne tıklayın.
Ondan sonra sol taraftaki seçeneklerden " Kullanıcı Resmi ( Avatar ) " 'a tıklayın.
Gözat ya da Dosya seç'den istediğiniz resmi seçip yükleyebilirsiniz :)
Atarük sanayidemi yeriniz? Ordaysanız mercedes cankollar özel servisi var belki bilirsiniz. Akrabamız olur kendileri :)
çok teşekkür ederim. ben 2. kısım dayım üst taraflar da.
Hoşgeldin sinan.aracın çok hoş görünüyor gerçekten..özellikle dış modifikasyon hakkında engin bilgilere sahip gibisin :) her türlü önerini bekliyoruz.keyifli forumlar...
benim de çok bilgin yok açıkcası :) jant takıldı, kaplama yapıldı, camlar film oldu ve 4 santim basıldı araç o kadar :)
Hoşgeldiniz keyifli forumlar..
Çok güzel görünüyoo fıstık :)
hocam hayırlı olsun, ben de maslakta çalışıyorum, tükan ismi felan verirsen bi ara uğrarım çayını içmeye :kicking0: aracın bi tarafını kaptlatmakta farz olur artık :)
hoşgeldiniz..
Arkadaşlar merhaba... Bende artık Punto ailesindenim.
Aramıza hoşgeldiniz...
herkese çok teşekkür ederim.
hosgldn snn abi
Hosgeldiniz aramiza.
Sent my HTC Desire using 2