Yeni gosterge panelim arkadaslar. Tasarimi yeni bitti bu hafta baskiya girecek ve daha sonra da yerine yapistirilacak. Sizlerin begenisine sunuyorum.
https://img..com/d/13/02/06/eqemy5ut.jpg
Sent my iPhone using
Printable View
Yeni gosterge panelim arkadaslar. Tasarimi yeni bitti bu hafta baskiya girecek ve daha sonra da yerine yapistirilacak. Sizlerin begenisine sunuyorum.
https://img..com/d/13/02/06/eqemy5ut.jpg
Sent my iPhone using
slm lar ali ilk ben isteerim.... süper bir çalışma olmuş ellerine sağlık.... birde beyaz olcak dimi?
Vuuuuuuuuuuuu :) iyimişşş emeğine sağlıkk
Güzel çalışma..Bitmiş halinide görmek isteriz..
Harika olmuş merakla bekliyorum sonucu :)
slm hocam seri 2 puntoyada ayarlarsanız bende ısterım beyaz zemınlı
Bende istiyorum kardeşim.
Sent my iPhone using .
🇮🇹 Abarth🇮🇹
bunun çıktısını neye alıyorsunuz?
bende isterim birde beyaz led yaptım mı bunun üstüne tadından yenmez :) işlem bitince banada özel'den pm atarmısınız görselleri ara sıra giriyorum foruma yogunum mesaj a bakarım..
Teşekkür ederim arkadaşlar. Beyaz zemin çalışmalarına şimdi başlıyorum.
ali nasıl temin etcez bunu montajı filan nasıl olcak borcumuz ne olcak?
Emeğinize sağlık gayet güzel olmuş
Sent my iPhone 5 using
Harun abi dün bana gönderdi bunu fikir olarak esseessenin olduğu kadrana italyn bayrağı giydirmesi. İtalyan bayraklarının olduğu yerede isteğe göre esseesse yazısı deli olur diye düşünüyorum :)
Bu çalışmada mükemmel olmuş. Elinize sağlık :)
bunlarda farklı versiyonları arkadaşlar :)
dün abilerin orada gördüm, güzel olmuş kardeşim ellerine sağlık
C.tesi bunu e teslim etmiştim. Ali, biraz hızlan be kardeşim... :D
çalışma gerçekten güzel
uygulamasını merakla bekliyorum
aracınız dizel ve 7 bin devir var devir aralıkları farklı olabilirmi ? buna dikkat ettinizmi
evo için farklı olması gerekiyor sanırım, çünkü ibre 230 arıza ışıklarının yerleride farklı :) yapabilirmisiniz evo içinde? ismimi felan yazdırmak ayrıca fenerbahçeye özgü birşey yaptırmakta isterim :) hatta seri üretime geçip sahibinden.com'dan satışda yapabilirsiniz :) ortak arasanız ben olurum
Çok güzel olmuş elinize sağlık, 3 satır ekranlılar için olanı da olsa tadından yenmez :)
Emeginize saglik cok guzel olmus.dahada guzel olmssi icin ;
Abarth logosu yerine sadece akrep logosu ve altina abarth yazisi essese yazisina ek olarak grande punto yazisi eklerseniz daha hos olur.ayrica yazi fontunu orjinal kullanip ust kisimdaki bayraklari kaldirin derim.boylece super bi gosterge olur.
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Tasarımda hata var,
https://img703.imageshack.us/img703/6615/eqemy5ut.jpg
depo full ken dolar işareti harika olmuş. Oturduğum yerde 30 sn sadece buna güldüm... :D Harikasın kardeşim.
ellerine sağlık çok güzel olmuş helal olsun
Orjinale sadık bişeyler yapabilir misiniz :)
insan şunları görünce ağlayası geliyor
Dostum bu sekilde de yapariz ama bunlarda ekran ve gosterge panelleride farkli. O panaller olmadan o kadar şık durmaz.
Sent my iPhone using
Evet hoca ya
ali eline sağlık,
gene de bir plasma glow göstergenin yerini tutmuyor :)
Fiat Punto MK2 Grande Plasma Glow White Dials ft 304 D | eBay
şunun evo için olanını yapmadılar hala