İstanbulda ev nereden tutulur? İstanbullu arkadaşlar yardım!
Arkadaşlar iş değiştirmem sebebiyle izmirden istanbula geçiyorum yaklaşık 2 hafta içerisinde. Çalışacağım yer maslakta itü teknokentin içinde yer alıyormuş. Fakat istanbulu hiçç bilmiyorum :) Nerelerden ev tutulur? Mesafe - fiyat konusunda önerisi olan varmı? 1+1 evler bile işimi görür sadece kendim geleceğim istanbula.
Ynt: İstanbulda ev nereden tutulur? İstanbullu arkadaşlar yardım!
Servis varsa anadolu yakasinda bile oturulur.bence istanbula gelin gorun neresi hosunuza giderse orda oturursunuz.celiktepe ayazaga ferikoy kurtulus taraflarinda herkes oturamaz.ben anadolu yakasinda oturan biri olarak oralarda zorunlu olmadikca oturamam.sizinde daha onceki oturdugunuz semte benzer biyer mutlaka bulursunuz.istanbulda en luksude en varosuda mevcut.bir ailenin oturabilecegi gecenin her saati disari cikabilecegi evde hanimini yalniz birakabilecegi bir semtte kiralar 800 tl den baslar
Son olarak aklima gelmisken besiktas tarafi daha nezihtir fulya yildiz tesvikiye tarafina bakabilirsiniz.
Re: İstanbulda ev nereden tutulur? İstanbullu arkadaşlar yardım!
Trafik cekilmez hicbir sekilde evet. Maslak ve civarinda isyerine yakin cok uygun yerler surekli mevcut olur.
Secimi isyerine gore yapman yararina olur. Diger turlu cok zor olur senin icin.
Sent my GT-I9100 using 2
İstanbulda ev nereden tutulur? İstanbullu arkadaşlar yardım!
Bir itü mezunu olarak önerim
Metroya yakın heryer olabilir
Mecidiyekoyde kaldım ben 2 sene dereboyu caddesinde ziyadesiyle ev var metroya 5 dakika
Yada gayrettepe de olabilir.
Ama ben oraları cok sevememiştim ve üsküdara taşındım 3 sene de orda kaldım
Sabahları sıcak simitimi alıp vapurda da çayımı söyleyip her sabah kahvaltımı deniz ortasında yaptım.:) besiktaştan da otobüsle itüye gittim
Hayatımın en tasasız yılları:)