öncelikle ilgin için çok teşekkür ederim... ve sonuç...
Printable View
Sonunda yaptırmıssın guzel olmus..
Şahane olmuş çok beğendim.
abı super olmus ...Erhan abıden bende aldım vektorunu daha gıdemedım reklamcıya kısmet bugun yarın yaptıırz ınsallah
Bu vektörü biz nasıl alacaz, mail falan atabilir misiniz?
Bende hem Erhan dan hem de Barıştan istedim ama bi ses çıkmadı.Yardım ederseniz sevinirim.
Erhan abının bana gonderıgı maılı aynen sana gonderdım abı
göndereyim mi aldınız mı arkadaşlar?
güzel durmus güle güle kullan
kardeşim süper bişey olmuş açıkçası bizde ulaşabilirsek çok memnun oluruz... :) aynısından bulmak zor :)
Barış teşekkür ederim , maili aldım ama dosyayı açamadım. Dosyayı direk adamlara göndersem onlar açabilir mi bu dosyayı?
bende isttiyorummmm
erkanduymaz02@hotmail.com
bende alırsam iyi olur şimdiden teşekkürler
ibo_sertel@hotmail.com
Arkadaşlar elinde vektörel çizimi olanlar özelden gönderebilir misiniz ? :)
muhammedkrkyn@gmail.com
banada yollayabilirmisiniz arkadaşlar...
leventdemir99@gmail.com
bi tanede bna ltfn ayn4ewer@.nl
bi tanede bana atabilir misiniz gencero78@hotmail.com
Ya bi fırsatını bulupda yaptıramadık taslak hazır mailimde ama bayram önü işler çok yoğun arabama bile binemiyom yAptrr yaptırmaz koycam fotosunu ;)
Evet bugun itibariyle hakanka abimle beraber maslak oto sanayide yaptırdm çok iyi oldu arabaya ap ayrı bi hava katyr su jantlarıda boyatam atıcam foto
es_esat@hotmail.com.tr banada göndermenız mumkunmu arkadaşlar
bende rica etsem aeozenc@gmail.com
bu da benm ki nasıl olmuş :)
hey yavrum logo karartmayı da şlk ben uygulalmıştım forumda :D
baldız benim eski arabayı gördğünü iddia edip duruyor sürekli yıldırım mahallesinde, nerden tanıdın diyorum bagaj logosunda dövmesi vardıya diyor..
34 ej 9060 BRAVO görürseniz selam verin bak, fikir babasıyım sonuçda :D
arkadslar logoyu bana da gönderirseniz sevinirim. ogzylmz_@hotmail.com şimdiden tşk ederim:)
arkadslar logo nun ölcüleri ne boyutta olcak ben de yaptırmayı dusunuyorum ama bana grafiker hangi ölcülerde olacagını söyledi bende bi sey diyemedim :(
Birebir kestir sen, ölçüler tam
Kime attın :)
gönderdim bakalım