-
\====Sis Farlarına ufak bir Operasyon====/
-
Sis karartma sanki biraz görüş açısını azaltmış gibi kapalıyken güzel
-
muhteşem müthiş olağan üstü bu kadar yetermi ortaammmm :D:D:D
gerçekten çok güzel oldu güle güle kullan allah kaza bela vermesin :):):)
-
hayırLı oLsun bora abi. şık oLmuş.
-
Sağolun arkadaşlar inşallah pazartesi günü kare plaka alıp tamponun sol tarafına takıcaz :)
-
-
hayırlı olsun sis farı gerçekten değiştiriyor arabayı parayı toparlarsam bende taktıracağım
-
Güzel olmuş Bora.Hızını aldın artık durmak bilmiyorsun...:)
-
gerçekten çok güzel olmuş.hayırlı olsun.
-
-
hayırlı olsun güzel görünüyo ama aydınlatma konusunda ne kadar bi düşüş var merak ettim... :)
-
sisin aydınlatmasından ne olacak sis işte karşıdan gelen görsün yeter far niyetine kullanılmayacak :D:D:D:D:D:D
-
Alıntı:
femoli Nickli Üyeden Alıntı
sisin aydınlatmasından ne olacak sis işte karşıdan gelen görsün yeter far niyetine kullanılmayacak :D:D:D:D:D:D
tabe siste işe yaramasa da olur önünü görmek için... :D
-
sis harbi sis için olsa sarı olur beyaz sisiin siste ne fadası olacek bunları fabrika hava olsun diye takıyor :D:D:D:D:D:D:D:D
-
Hayırlı olsun Bora! Kim tutar seni... Çok şık olmuş... ;)
-
Hayırlı olsun gaaadddeeeeeeeşşşşşş :D
çok şık durmuş ;)
-
hayırlı olsun bora abi çok şık olmuş
-
Alıntı:
femoli Nickli Üyeden Alıntı
sis harbi sis için olsa sarı olur beyaz sisiin siste ne fadası olacek bunları fabrika hava olsun diye takıyor :D:D:D:D:D:D:D:D
süper olmuş
ayrıca sislerin sarı olması konusunda haklısın
ben gözlükcüyüm sis camları ve atıs yapanların sarı cam kullanması net ve parlak görüş saglamak içindir
-
Teşekkür ederim beyler aydınlatma da herhangi bir problem yok zaten memetin de dediği gibi eskiden de çok fazla ışık veriyor sayılmazdı..üstelik şu anda üzerinde güçlü beyaz ışık veren ampullerden var..ilerde hem far hem sisler xenon yapmayı düşünüyorum..
-
bora abii çok güzel olmus ben zaten senin arabaya hayranım araba da ayrı bii sadelik babalık varmıs gibi:)
-
Ewett Abii Gerçektenn GÜSEL OLMAMISS YAA HARİKA OLMUUSTA ŞUU FARLARDAN BANADA BUL BE KARDEŞİM...:)
-
çok güzel olmuş güle güle kullanın
-
bora benım dynamık görünümlü aktıveye benzemeye başlamış babacım ya aracın
güle güle kullan hayrlı olsun
-
İyi günlerde, kazasız belasız kullan mavişi.. :melek2:
Ama biri seni durdursun artık yawwww :w00t2000:
-
evet sitenin güzel modifiyeli araçlarından biri... rengide çok tatlı başarılı olmuş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
-
Alıntı:
Emre08 Nickli Üyeden Alıntı
Ewett Abii Gerçektenn GÜSEL OLMAMISS YAA HARİKA OLMUUSTA ŞUU FARLARDAN BANADA BUL BE KARDEŞİM...:)
Alıntı:
imhoteb Nickli Üyeden Alıntı
çok güzel olmuş güle güle kullanın
Alıntı:
vulas54 Nickli Üyeden Alıntı
bora benım dynamık görünümlü aktıveye benzemeye başlamış babacım ya aracın
güle güle kullan hayrlı olsun
çok teşekkür ederim arkadaşlar..ama vedat sis farları zaten vardı ben sadece içini boyattım siyaha :)
Alıntı:
GaladrieL Nickli Üyeden Alıntı
İyi günlerde, kazasız belasız kullan mavişi.. :melek2:
Ama biri seni durdursun artık yawwww :w00t2000:
teşekkür ederim durmak yok :) daha aynaya cd asıcam sonra vites topuzuna bir tane tokanızı rica ediyorum ve silecek koluna bir tespih,sonrada arka cama ve arabanın altına mavi neon lambalar,arka cama da ''ayrılık deme bana'' yazdırıcam :)
Alıntı:
ufukbzk84 Nickli Üyeden Alıntı
evet sitenin güzel modifiyeli araçlarından biri... rengide çok tatlı başarılı olmuş hayırlı olsun allah kaza bela vermesin...
teşekkür ederim :)
-
gerçekten güzel olmuş,bende aracın orijinalliğini bozmıyacak ufak tefek modifikasyon yapmayı düşünüyorum-sis farı, aynalar gibi ama ön panjur enteresan geldi mümkünse plaka takılmış bir resim koyabilirmisin nasıl durduğunu görmek için .
-
Alıntı:
şekerlioğlu Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten güzel olmuş,bende aracın orijinalliğini bozmıyacak ufak tefek modifikasyon yapmayı düşünüyorum-sis farı, aynalar gibi ama ön panjur enteresan geldi mümkünse plaka takılmış bir resim koyabilirmisin nasıl durduğunu görmek için .
Abi ben plaka takmıycam,kare plaka yaptırıp Alfa'dakiler gibi tamponun soluna yerleştiricem..Ama plakalı halini merak ediyosan femoli-memet'in arabasına bakabilirsin..
-
Alıntı:
tempesty Nickli Üyeden Alıntı
teşekkür ederim durmak yok :) daha aynaya cd asıcam sonra vites topuzuna bir tane tokanızı rica ediyorum ve silecek koluna bir tespih,sonrada arka cama ve arabanın altına mavi neon lambalar,arka cama da ''ayrılık deme bana'' yazdırıcam :)
Allah beterinden korusun ::p:
-
Alıntı:
Abi ben plaka takmıycam,kare plaka yaptırıp Alfa'dakiler gibi tamponun soluna yerleştiricem..Ama plakalı halini merak ediyosan femoli-memet'in arabasına bakabilirsin..
Bora Abi Bence Öne plaka takma abi bende de yoq öle hoş duruo ama dedin gibi alfa larda ve lancer evolardaki gibi sol yana harika olur...:siritma:
-
Alıntı:
Bora Abi Bence Öne plaka takma abi bende de yoq öle hoş duruo ama dedin gibi alfa larda ve lancer evolardaki gibi sol yana harika olur...:siritma:
Evet emrecim öyle yapıcam yan tarafa kare plaka yaptırıyorum sağolasın :scooter0:
-
Alıntı:
Evet emrecim öyle yapıcam yan tarafa kare plaka yaptırıyorum sağolasın :scooter0:
Ewet ABİ sen yaptırıorsan bende yaptırıodum hemen yarınn ama tamponu delcekler be abii delmeseler oluomuu...?:noexpression::fun:
-
Alıntı:
Ewet ABİ sen yaptırıorsan bende yaptırıodum hemen yarınn ama tamponu delcekler be abii delmeseler oluomuu...?:noexpression::fun:
Tampon delme olayı falan yok emrecim plakanın kenarlarını makasla kesiyorsun yada tinerle siyah şeritleri siliyosun ve silikonla yapıştırıyorsun tampona..
-
Tamam Abi Saolasın...Abi Bişe SOrcam Daha Önce Hiçkimssse Bişe demedii de..sen dersin belkii..Snn Araba En Son Hız limiti Ne Abi..?
-
Alıntı:
Tamam Abi Saolasın...Abi Bişe SOrcam Daha Önce Hiçkimssse Bişe demedii de..sen dersin belkii..Snn Araba En Son Hız limiti Ne Abi..?
Ben otobanda en fazla 195 yapabilmiştim emrecim,yolda birazcık aşağıya doğru eğimliydi aslında pek düz değildi yani..Benim araba 6500 de devir kesiciye girmişti 4. viteste 170 km hızım vardı o sırada sonra 5 e attım ve en çok 195 görebildim..zaten bir daha da yapmadım sana da yapmanı tavsiye etmem sorduğun için yazdım :whistlin:
-
abi çoq kötü birşey zaten ama Bende bikere İzmir otobanında denedim benm araba 6.viteste 6500 devire kadar getirdimm o nda zaten ibrem 220 ye az bişe kalmıstı
-
Alıntı:
abi çoq kötü birşey zaten ama Bende bikere İzmir otobanında denedim benm araba 6.viteste 6500 devire kadar getirdimm o nda zaten ibrem 220 ye az bişe kalmıstı
seninki dizel değilmi benim bildiğim dizel motor 6500 çeviremez ama :glare000:
zaten sanırım 6000 de kesiyor..
-
gerçekten güzel olmuş. merak ediyordum nasıl durur sonradan yapılanı. ampul değiştirmek farz oluyomu yaptırdıktan sonra?
-
Alıntı:
PredatoR Nickli Üyeden Alıntı
gerçekten güzel olmuş. merak ediyordum nasıl durur sonradan yapılanı. ampul değiştirmek farz oluyomu yaptırdıktan sonra?
teşekkür ederim bende zaten güçlü beyaz ışık veren ampul var ama sisleri çok fazla yakmadığımdan benim için sorun değil..genelde kapalı tutuyorum maksadım görüntü olsun..:ressam:
-
Alıntı:
seninki dizel değilmi benim bildiğim dizel motor 6500 çeviremez ama :glare000:
zaten sanırım 6000 de kesiyor..
Evet Dizel.Ama Abi Ben sonradan K&N Hava Filtresi Taktım Bi 25 Beygir fazlalastı :siritma::D