Arkadaşlar aranıza yeni katıldım siteyi kendi aracım için çare ararken keşfettim. Arkadaşlar 2009 da fırat otodan 1.4 starjet 95 kw 2006 model bir punto aldım. Aracı arkadaşlar bana okadar güzel anlattılarki(hatta bana satan arkadaşkendisi için düşünüyormuş aslında aracı) hemen aracı orada almak istedim. En nihayetinde fırat oto servisinin ve satıcı arkadaşın bana sadece sağ kapıda ve arka tamponda boya var demesi sonucu (ki ikisininde boyalı olduğu çıplak gözle görülüordu) bir kapı boyasından bir tampon boyasından birşey olmaz diyerek kaptım arabayı değerinde bir fiyat ödeyerek..
birkaç ay önce aracımın kredisi bitti yine gittim fırat otoya kendime sıfır km bir arabaya alayım dedim full paket bi bravo beğendim tamam dedim fiyatıda makul kampanyada var. ben bu aracı istiyorum dedim benim araçı kaça sayarsınız bravoyu alırsam dedim bana 16.500 tl fiyat verdiler. Makul geldi bende zaten 19.000 e almıştım aracı. kredi için başvuru yaptım ve fırat otodan ayrıldım . Yarım saat sonra telefon geldi krediniz onaylandı diye. birkaç gün sonra ( kampanyanın bitmesine 3 gün kala) tekrar fırat otoya gittim arabayı vereyim evrakları imzalayayım alayım bravoyu diye. adam bana yine expertiz yapmamız gerek dedi ok. dedim. adam aşağı indi aradan 5-6 dk geçti geri geldi ve bana aracın 2007 yılında 9.000-9.500 tl civarında hasarla sonuçlanan bir kazası olduğunu ve aracı müdürlerin insiyatifiyle 12.500tl gibi bir fiyata alabileceğini söledi.
Fiat çağrı merkezini de defalarca aradım bana bayiilere bu konuda karışmadıklarını belirttiler. fırat otonun yetkili sıfatıyla geçinenleri ilede görüştüm bana zorla 13.500 civarı teklif ettiler. Ve banada aslında aracın normal değerinin bu olduğunu araçı kullandığım zaman boyunca yıpranma payını düştüklerini yıpranma payı düştüğü yetmezmiş gibi birde + olarak km payını düştüklerini o yüzden bu fiyatlara alınabileceğini söylediler. adamlar resmen beni ayak üstü dolandırdılar. şimdi tek dileğim beni bu denli mağdur eden bir YETKİLİ SERVİS ve YETKİLİ BAYİİnin Bela okumayı sevmesemde allah bin türlü beladan başını kurtartdırmamasını diliorum. fırat otoya bana çektirttiği bunca zarar ve stres için teşekkür ederim. yine en içten dileklerimle allah hakkettiğin cezayı versin sevgili fırat oto sorumluları...bu arada adamlar şikayet sitelerine bile özellikle üye olamıyor çünkü ne halt olduklarını kendileride biliyor...