Abarth spoiler ve marşpiyellerimiz dün itibariyle geldi. Bugün spoileri kendim taktım siyah silikonla ama açıkçası marşpiyelleri beceremedim :D
Resimler akşama burda :)
Edit:
Arkadaşlar marşpiyellerde takıldı resimleri ilk sayfaya aldım buyrun:
Printable View
Abarth spoiler ve marşpiyellerimiz dün itibariyle geldi. Bugün spoileri kendim taktım siyah silikonla ama açıkçası marşpiyelleri beceremedim :D
Resimler akşama burda :)
Edit:
Arkadaşlar marşpiyellerde takıldı resimleri ilk sayfaya aldım buyrun:
emeğine sağlık abi. valla abi zaman olsa gidecektim :) sabredemedim bugün sabah işe gelirken aldım silikonu tabancayı felan kampüste sıktım yapıştırdım :D sağlam da oldu aslında. marşpiyelleride yapayım dedim sıktım silikonu üst tarafa ama baş ve son taraflar değmiyo kaportaya vida atmak şart galiba :D
hadi hayırlı olsun :)
hayırlı olsun güle güle kullan... resim ekleyebilirsen seviniz..
Hayırlı olsun. Güle güle kullan
a uğrasaydın fena olmazdı :D
spoiler resimlerimiz....
marşpiyeller için de ına yanına gidecem bugün :weight1:
estetik ameliyatı olmuş evo :)
murat abi becerebilmişmiyim? :D
çok sağlam olmuş :D
hayırlı olsun,güle güle kullanın:rolleyes:
teşekkür ettim :)
Canavar olmuş. Güle güle kullanın.
Sent my iPad using
Güzel duruyor güle güle kullan, ama üstündeki o kağıt bantlar ayrı bir hava katmış araca :D
hayırlı olsun :)
yağmur yağcak gibi biran önce git taktır bence :D
Super olmus vwllah bende dusunuyorum ama. kreri kartlari bukdu belimi bahara kaldi ;)
güzel olmuş hayırlı olsun:)
Çok güzel güle güle kullan. Murat kardeşim yine iyi iş çıkartmış...
hayırlı olsun,bende sadece spoiler istiyorum nerden kaça aldın acaba özelden atarsan memnun olurum
bugün ın orda marşpiyelleri de taktırdım. hava yagmurluydu ama öle böle taktılar sağolsunlar :D fotografları yarın koyacam inşallah bantları çıkartıp :)
yakışır :)
kardeşim haftaya okulda canlisini görürsün fotoya ne hacet :D
Yakışmış.Güle güle kullan.
Güle güle kullanın :)
herkese çok teşekkür ederim. Resimleri ilk sayfaya koydum :)
kardeş slmlar bu spoylerin maliyeti nedir
pm atıldı
hocam ilgin için teşekkür ediyorum.lakin ben bu sitede çok zayıfım. bu spoyler için verdiğin isim murat göktepe arkadaşa nasıl ulaşabilirim. bu arkadaş istanbulda mı yapan kişi mi. rica etsem yardımcı olurmusun.
neyden uyarı alıyorsun çağatay?
Sanırım gecen ki sorunla aynı...
Bu reklam satıs komisyon olayı vs muhabbetinden sitedeki.Yonetim satıs yapıyorsan reklam için belli bir ucret odenmesini istiyor.Site giderleri için.
Ama ortada soyle bir durum var.Murta goktepe reklam yapmıyor.Biz onu tercih ediyoruz ve buluyoruz.Adamın belli bir ilanı vs yok..
Bende anlamadım.Birazdan bir yonetici daha acıklamalı anlatır.
valla burda ne zaman murat abinin adını yazsam mesajın içeriği sürekli değiştiriliyor moderatör tarafından. Değiştirilme sebebine de reklam yazılıyor. Arkasından da hooooop özel bir mesaj alıyorum ve reklam yapmamam konusunda uyarılıp forum kuralları önüme koyuluyor :)
Yonetim nereden ne çıkartsın şaşırıyo