Arkadaşlar benim Evo mun ön camında da film var ve filmin içinde ısıyı yansıtması için metal malzeme bulunmakta. Ancak sanırım HGS bu tarz filmlerde sıkıntı yaratıyormuş. Çözüm konusunda parlak fikirlerinizi bekliyorum..:toot0000:
Printable View
Arkadaşlar benim Evo mun ön camında da film var ve filmin içinde ısıyı yansıtması için metal malzeme bulunmakta. Ancak sanırım HGS bu tarz filmlerde sıkıntı yaratıyormuş. Çözüm konusunda parlak fikirlerinizi bekliyorum..:toot0000:
Can kart alsaydın keşke onu istediğin yere koyuyorsun okuyor..
abi zaten daha almadım annem şimdi bankadan alıyormuş aradı sanada alayım dedi de istemedim ben. kart alsam kartı nerden okutacağım o da sıkıntı :)
kartı camın istediğin yerine koy farketmez yine okuyormuş..
bi araştırayım abi onu ben. yaza kadar hgs lazım olmayacak bana o yüzden çok acele etmedim ama, umarım o şekilde olur..
hayır ben bugün 3 araca aldım. Karttada belirli bi barkot var ve ön camdan okuması gerekiyor. Aslında tek farkları , kartı araç değiştirdikten sonra başka bi araca devredebiliyorsun. Etiketi atıyorsun. Barkodu da okuyacağını sanıyorum kart alıp denemenizde fayda var. Olduda okumadığını varsayarsak zaten senin plakana tanımlı o hgs kartı veya etiketi otomatik düşüyorlar cezası yok.
ben kart alayım o zaman en mantıklısı. etiketi sökmeye kalksak yarın öbür gün filmin anası ağlayacak..
güneşin altında koyu yeşil, bulutlu havada ve akşamüstü metalik gri, geceleri açık siyah oluyor benim filmler :)
@aykut kanka orda film yok ama orasının arkası siyah okur mu ordan emin misin?
LLumar markası abi PP60 da modeli.. Arabayı aldığım gün yaptırdım nerdeyse 1.5 yıl oldu kimse çevirmedi trafikte çok şükür henüz..
https://www.google.com.tr/imgres?um=...9,r:1,s:0,i:88
yağmurda yandan bakınca böyle gözüküyor. karşıdan bakarsanız ayna gibi aracın içi hiç gözükmüyor. ama akşamları gözüküyor.
Can tüm araçlarda siyah noktalı bölümler bu tip cihazlar içindir. sonuçta radyo dalgaları ile çalışıyor dışarıdan gözle görülmesine gerek yok ama hep tersi düşünülüyor :D ben ogsleri hep aynanın sağ tarafındaki siyah kısma yapıştırırım.
HGS etiketi nasıl yapıştırlır ? HGS etiketi aracın neresine yapıştırılır ? | KolayTarim.com
burada bişeyler yazıyor.
Benim evoda da ön camda film var ama ben ogs den yana hiç bir sıkıntı yaşamadım 1.5 yıldır.
sağolun arkadaşlar cevaplarınız için :)
@ozan; o zaman kart almama gerek yok etiketi yapıştırıp geçeyim öylemi?
aynen öyle. mesela focus forumunda biri otosana sormuş, gelen cevap:
https://img..com/d/12/12/24/esasy8u6.jpg
ben aldım etiket yarın filan gelir diye umuyorum, direk yapıştırıcam dediğim yere cumada istanbula gitmeyi planlıyorum.
tamam ozan :) sen yapıştırınca bana bi ses verirsin artık :)
tamamdır :) yalnız istanbula gidemezsem bidaha anca yazın geçerim heralde :D
opellerde de aynanın sağı ve solu aynı ford da olduğu gibi bu işler için boş bırakılmış forumda okumuştum..
aklıma cam tavan geldi aslında tavana yapıştırayım diye düşünmüştüm. ama tavan camınada film yaptırdım en çok sıcak oradan geliyor diye :)
@dinçsoy16 hocam illaki bursada llumar film yapan bir yerler vardır. yalnız şunu söyleyeyim eğer içerisi görünmesin diyorsanız bu film pek işinizi görmez. ama içeriye sıcak girmesin diyorsanız piyasada bundan iyisini bulmanız imkansız.
Etiket alıp, sorunsuz geçiş yapan arkadaşlardan biri etiketi konumladıkları yeri gösteren bi foto çekip ekleyebilirler mi?
Foto üzerinden daha iyi anlaşılır olacaktır eminim.
Ama lütfen sorunsuz kullanan arkadaşlar foto eklesin hem içeriden hem dışarıdan görünüşünü.
şimdiden teşekkürler...
film bir yana cam çok kirli olduğunda da okunmayacak o zaman.. :)
RF ID degil mi bu stikerlar?
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Kaçak geçmiş olsak bile etiketimiz tanımlı olduğu için kaçak sayılmayacağı söyleniyor bir çok yerde. Buna güvenerek çeşitli denemeler yapabilriz.
Ben ilk önce Aynanın arkasındaki siyah alana, nomal bir bant ile yapıştırıp deneyeceğim, eğer ordan okursa etiketi oraya yapıştırırım.
Kendi yapışkanıyla yapıştırmazsanız çalışmaz diye birşey yoktur herhalde :)