Bu pazar oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için kendi aramızda bir anket yapalım istedim. E hadi buyrun .
-Galatasaray alır
-Fenerbahçe alır
-Berabere biter
-Have muhalefeti yüzünden maç ertelenir
-Çıkan olaylar yüzünden maç ertelenir ???
Printable View
Bu pazar oynanacak Galatasaray - Fenerbahçe derbisi için kendi aramızda bir anket yapalım istedim. E hadi buyrun .
-Galatasaray alır
-Fenerbahçe alır
-Berabere biter
-Have muhalefeti yüzünden maç ertelenir
-Çıkan olaylar yüzünden maç ertelenir ???
GS şetanın bacağını kırıcak gibi duruyor gs alır :)
Arkadaşlar Fenarbahçe yazmışım yanlışlıkla.Fenerbahçe taraftarından çok özür diliyorum.Denedim ama düzeltemedim.
fenerbahce aykut hocanın gazabına ugramazsa rahat kazanır galatasaray burak selcuk ıkılısıne baglı oynuyor mactakı tek etken taraftardan cok hocalara baglı galatasarayda bır adım onde hocası sayesınde velhasılı kelam fener kazanır ****
Galatasaray bence
Sent my iPad using
Oy kullanmayı unutmayın.
gs +1
Kalbimiz Galatasaray için çarpıyor.
Galatasaraya 100 misli basıyorum :D
Aykut Hoca şu diziliş ile çıkmazsa kazanırız:
2 kaleci, 5 savunma, 4 ön libero! :D
şaka bi tarafa savunma ağırlıklı oynamazsak kazanırız yoksa GS fark atar...
Fenerliler Fenere, Galatasarylılar Galatasaraya, diğer takım taraftarları muhtemelen Galatasaraya oy verir:) Maçıda iyi olan kazanır İnşallah
Beyler bu yazıları maçtan sonra okudugunuzu düşünerek yazın bence FENERBAHÇE alacak yazımın arkasındayım :) her iki tarafada hayırlısı olsun iyi olan kazansın bence dostluk kazansın umarım olaylar çıkmaz GALATASARAYLILARa başarılar dilerim.
Sergen Yalçın Galatasaray rahat alır demiş.Hadi hayırlısı.
Buda sorumu Allah aşkına Fener Bahçem kazanır tabiiki :)
Galatasaray diyorum :)
Yeterki sorun çıkmasın,sadece kaliteli futbol olsun ama malesef derbi maçları kaliteli futboldan çok uzak.Bilet ayarlayıp maça gitme imkanım vardı ama başımıza bi iş gelir , kafamıza koltuk , çakmak , kasatura yeriz diye gitmek istemedim. Futbol izleyelim derken canımızdan olmayalım sonra.
Gs alır diye tahmin ediyorum.
bir fb li olarak maçı alamayacağımız garanti ya gs alır ya da belki berabere biter...
+ gs
Gönlümüz galatasarayla.
sonuç belli ankete ne gerek vardı herzaman ne oluyosa şimdide o olur FENERBAHÇE m öne geçer sahaya binlerce pet şişe yağar 2 gs li 1 fb li kırmızı görür sonuç 1-3/1-2/1-4 gibi bişeyler olur sonra gs liler bizim uefa kupamız var der bu hep böyle olmuştur :)
ne? 2-2 mi? yok doğru değil doğru değil :)
Kadrolarda eksik var mı arkadaşlar ? Takip edemedim.
Fatih Hoca , Engin Baytarı maç kadrosundan çıkarmış.
Selcuk şahin oynarsa GS alir, selcuk şahin oynamazsa FB alir, selçuk şahin oyuna sonradan girerse geriden gelen cimbom beraberliği yakalar.
Kalbimiz cimbomla.
Sent my iPhone using
Bekir İrtegün'ün attığı golle Galatasaray 1-0 önde..
hasan ali 1-1 yaptı..
Selçuk fena yazdı, 2-1..
Bastır cimbom
Gümbür gümbür geliyor cimbomummm :)
Ve cimbomum zafere ulaştııııı.
Teşekkürler Fatih Terim ve aslanları . Teşekkürler Bekir :)
Geçmiş olsun herkese :)
Tebrikler Galatasaray..
2-1, selamlar :)
Selçuk noktayı koyduu.. :)
Tahminim tuttu keşke iddaa yapsaydım.:D
Selçuk vurdu , Burak karavana.Adamı rpooldan izlemeye geldiler bide .