Sizlerinde fikirlerini almak istedim. Bu iki konsol arasinda karar veremedim. En dolu paketlerden almayi dusunuyorum(kinect-eye camera) ps3 900, xbox360 1200 tl civari. Tecrube edenler veya bilgisi olanlar varsa bilgi paylasimi yaparlarsa sevinirim.
Printable View
Sizlerinde fikirlerini almak istedim. Bu iki konsol arasinda karar veremedim. En dolu paketlerden almayi dusunuyorum(kinect-eye camera) ps3 900, xbox360 1200 tl civari. Tecrube edenler veya bilgisi olanlar varsa bilgi paylasimi yaparlarsa sevinirim.
XBOX kesinlikle.
Türkiye için ps3 hocam. Her şeye rahatça ulaşırsın. Tamir, bakım, oyun vs.
Exclusive yani özel oyunlarda ps3'ün üzerine yok.
Uncharted, God of War, Infamous, Killzone, Little Big Planet,
Metal Gear Solid 4 (dünyanın en iyi oyunu - anlatılmaz yaşanır),
Heavy Rain (benim için en iyi ikinci oyun - interaktif bir film gibi),
Gran Turismo (kaliteli bir direksiyon setiyle hız ihtiyacını giderir - profesyonel bir sürücü bile olabilirsin) bunlar sadece ps3 için üretilmiş oyunlar.
Tavsiyem ps3.
Bildigim kadariyla xbox inda kendine gore iddali oyunlari var. Benim oynuyacagim oyunlar genelde sesnsorlerden yaralanarak oynayacagim oyunlar ve yaris oyunlari olacaktir. Sensor algilamasi olarakta gordugum kadariyla xbox biraz daha agir basiyor. Bu konu hakkindaki fikirlerinizide paylasabilirmisiniz.
x360 tabiki arkadaşımda sürekli oynuyoruz görüntü kalitesi daha iyi chip kırılmış olduğu için 5 tl'ye oyun yükletebiliyor x360 cd gözü arızalı idi 2 günde yapıldı teslim edildi bence 360
Saydığım oyunlar benim için olmazsa olmaz. Ps3 move ile baya bi ilgi çekti ama karar senin tabiki.
Deneyip beğendiysen xbox da iyidir. Elbette onun için de özel oyunlar var mesela gran turismo yarış simülasyonuna rakip olarak forza çıkardılar. Deneyip bak derim ben.
bildiğim kadarıyla son seri ps3 lerde henüz kırılma yapılamıyor, arkadaşım ikinci el aldı kadıköyden onunki hazır kırılmış idi ama sanırım garantiyi bozar
Geçen ay, benim kuzene PS3 hediye gelmiş. Kırdıramamış, downgrade de edilemiyormuş. Uğraşıp durdu bir ara. Sonra sadece parayla aldığı oyunları oynuyordu. Onlara gittikçe şu alırken yanında verilen bilardo, bowling vs. oyunlarını oynuyorduk beraber :)
Bunu gördükten sonra açıkçası bende ps3 değil xbox almaya karar verdim.
tabii ki xbox :)
Eski Xbox 360 kullanıcısı olarka Xbox diyorum :)
Ama neden diyorum?
Ben FW attırmıştım ve oyunları torrent sitelerinden bedavaya indirip oynuyordum, PS3'ün son sürümü kırılmıyor.
Ama FW atınca ürün garanti dışıda kalıyor orasıda var olayın.
Birde microsoft bi ban dalgası yapıyor ara sıra bütün FW'li Xbox'lar o an nete bağlı ise banlanıyor ve birdaha internetten oyun oynayamıyorsun :)
kinect çok keyifli
tartışmaya gerek yok bende ıkısıde var. açık ara uzak ara xbox360. aradaki fark kara kutu ile yenı nesıl konsol kaddar. ps3 verılen her kurus çöpe atılan paradır
en bariz özelliği oyun detaylarında yani görsellerde. arada ki fark buyuk. ıkıncı fark kınekt. eğer kılolu biriyseniz . haftada 5 gun kınektle ayda rahat bi 5 kilo veridir. sırılsıklam yapıor hangi oyunu olursa olsun
Ben PS3 diyorum, PS3 alan aynı zamanda bir 3D BluRay oynatıcı almış oluyor. PS3 oyunları XBOX'a göre daha fazla, kırdırma konusunda yanlış bir FW yüklemezseniz sorun yok.
Hem Kinect'i hem PS3 Move'u kullandım. Kinect çok eğlenceli ama Move oyunlarında daha bi oyunun içindesin gibi geliyor bana. Dipnot : ikisi de fiziksel olarak çok yoruyor insanı :D
Kadır bende senın gıbı cokkk karasızım nette baktım xbox720 dıye bır cıhaz gelıyormus Ocak veya Subatta BlueRay oynatıcı 3D oyun olayı varmıs ve TR arayuz ve oyun Sony ps e baktık ondada yenı bır makına gelıyor ama bıraz daha fazla zamanı var .
Sahsen benım ıcın onemlı olan oyuna 100 tl vermemek yakalanmadan korsan oyun hangısınde oynanır.
Bırısınde yakalandıgın anda makına ban yıyor ve artık o makına çöpte yerını alıyor
Move da hassasiyet biraz daha dusuk falan diyolardi bi ara. Xbox yeni kutularda kirmizi isik olayi kalmadi diye biliyorum. Torrent icat oldu olali xbox oyunu bulunmuyo demekte eskide kaldi artik :) şahsen call of duty, medal of honour gibi fps oyunlardan hoslandigim icin saglam bir pc aldim. Bi turlu alisamadim konsollarda su tarz oyunlari oynamaya. :))
Sent my iPhone using
ikisinide uzun süre kullandım. kinect olayı çok büyük eğlence Xbox F.W. 3.0 ile tüm güncel oyunları oynayabildiğimiz için seçimim xbox olurdu.. tek dez avantajı joypadleri ellerimi çabuk yoruyor, ps3 ile saatlerce oynasam sorun yok ama xbox 1 2 saatte yoruyor (futbol oyunları)
fakat PS3 ünüz 3.55 cfw li ise artık 4.30 cfw kurup hemen hemen tüm oyunları eboot bile aramadan oynayabiliyorsunuz, şuan için online bile açık.
PS4 derim başkada birşey demem görüntüsü yeter arkadaşlar...
Microsoft Xbox360 4 GB Oyun Konsolu - Gold.com.tr
bilenler fiyat için ne der ?
Merhaba,
Siz soyledikten sonra xbox720'den haberim oldu. Ne zaman cikacagi ile ilgili fikrim yok. fiyatida tahminimce 2000'den asagi olmaz(Netten ozelliklerine bakinca -parmak takibi bile varmis-) Korsan oyunda ps3 un eski versiyonlarinda oynanabiliyor. Xbox360'da da var ama hem garantiyi bozuyor hemde banlanip xbox 'dan online oynama imkanin kalmiyor.
Evet xbox hassasiyeti cok guzel ve oyunun icinde hissettirecek kadarda gercekci. 3k olayi kalmadi diyorlar ama 2-3 saat oynadiktan sonra makina cok isiniyor gibime geldi. Joystik denemek icin'de Halo3 oyunu oynadim. Once yabancilik cekiyordum ama bi sure sonra alistim.
Mersinde media markta 1050 gibi bi rakami vardi. Ben gitiim 1200 250 gb olanini aldim. Fiyati cok guzel niyetin varsa kacirma ama duydugum kadariyla goldun garanti isi bi farkliymis. Istanbul garantisi diye bisey. Yani kendileri ugrasiyor galiba firma degil... bi arastirin derim. Goruntu olarakta 4gb lar parlak,250 gb lar mat siyah oluyor...
Evet arkadaslar sonunda makinayi aldim. Biraz da aceleye geldi fiyat olarak 1200 tl. Ilk soyliyebilecegimseyler:
1- Kinect gercekten cik hassas ve eglenceli kendinizi oyunun icinde hissediyorsunuz.
2- Cok yorucu:tongue00:(suanda heryerim agriyor)
3- 2-3 saatlik oyundan sonra makina cok isiniyor gibime geldi. Fani cok ses cikartiyor(Daha once oynamadigim icin belki bana oyle geliyordur.Ama Laptopumda bile bu kadar ses yok)
4-Joystik'te tam avucuma oturuyor ps3 lere gore kontol biraz daha zor(Belkide oyundandir Halo3 tu oynadigim oyun zaten ilerlemeli oyunlarida sevmem).ama eli yormuyor. Araba yarisi veya futbol maclarinda kontorun daha kolay olacagi gorusundeyim.
Bilenlere bir sorum olacak. Cd deki oyunu hard diske kaydedip zirt pirt surucuyu acip kapamadan oynamanin bi yolu varmi? Bi sure sonra ariza verir diye korkuyorum.:tongue00: