bakalım kaçımızın arabasında sticker mevcut, lütfen anketi oylayalım, sonuçlara göre tekrar konuşuyor oluruz.
Printable View
bakalım kaçımızın arabasında sticker mevcut, lütfen anketi oylayalım, sonuçlara göre tekrar konuşuyor oluruz.
Lineamda bile var stickerim:)
Kimseyi sticker takmak için zorlayamayız isteyen takar isteyen takmaz , sticker takanlar ile takmayana AYRI muamele hoş olmaz. K.Atatürk İmzasını takmamış olsam stickerıda yapıştırırdım
Tabiki kimse zorla takmak zorunda deil haklisiniz.
Ama kendi sahsi gorusum bu formda isem stickeri hondamda olsa koyarim cunki seviyorum bu formu ufak tefek tatsizliklar yasamis bile olsam.
Sticker guzel yolda formdan arkadaslarla kornalasip selamlasmak cok hosuma gidiyo
benim aracımda sticker bulunmuyor ama takmama sebebim :
"o ne abi çok büyük reklam panosu gibi vede şekilsiz" dediğimden ötürü :)
oysaki sticker abarth logosu gibi kendine has bi logo olsa bide güzel olsa hiç durmam yapıştırırım ;)
Vardı söküldü
Sent my iPad using
Evo için olsa durmam anında takarım. Grande pek hoş olmaz evoda bence :)
Benim arabamda var
şu italyan çok iyi ya bizede ayarlansa ya :D
izmir içi temin edilecek biryer olsa takalım ama bi sticker ankaradan getirtmek mantıkşı değil ve dediğiniz gibi araca has olmalı grandeyse grande evoysa evo puntoysa punto bravoysa bravo logolu bı stıcker fena olmazdı...
veren olursa takarım :)
3puntom oldu hiçbirinde olamadı malesef
bende varda sökerim yakında puntonun u'su yok :)
dicaserinde dediği gibi logo yada arma gibi olsa daha kullanışlı olur gibi geliyor
benimde arabada var arkada ama daha ankarada hiçbi puntoyla karşılaşmadım ya(sticker olan) :D
Galiba aracına en çabuk forum stickerı taktırma rekoru bende aracın satışını aldıktan 1 saat sonra Mehmet abi(Femoli) nin yanında aldım soluğu.sağolsun elleriyle yapıştırdı benim stickerı... :)
yaklaşık 6 yıldır var :)
bENDE DE VAR HEMDE SİTEYE ÜYELİĞİMDEN BU YAN :=)
Eklenti 23340
Beyaza beyaz pek yakistiramasamda aracı aldığımdan beri kullanıyorum
Yesilli kırmızılı olan vardı ondan bulabilirsem değiştireceğim
Sent my iPhone using
bnde taktım
https://a1211.hizliresim.com/13/v/gb9yr.jpg
arka sileceği çalıştırdıkça sıkıntı çıkarabilir sticker üzerinde.
Zamanında vardı :D peehh ne günlerdi...
oylamaya ve görüş bildirmeye devam!
Benimde stickerim yok alip aracima yapistirmak isterim ama babka havalesi vs ile ugrasacak vaktim yok ne yazik ki. Vektorel tabanli sticker cizimi elinde olan varsa ben reklamciyim kendim basar aracima da yapistiririm. Forum yoneticileri musade ederlersede evo icin bir cizim yapabilirim. Stickerdaki punto'nun yerine evo oturtabilirim.
Bende italyan var akşam fotolarını çekerim
https://e1211.hizliresim.com/13/w/gc8un.jpg
odamın kapısını süslüyor.hiç puntomuz olmadı abi :no000000:
Bende görseli vardı sanırım grandenin :)
Elinde olan varsa cok iyi olur vektorel tabanli veya png kaydedilmis halide benim icin uygundur.
bendede yok aga bir zamanlar böyle bir konu açmıştım değiştirelim yaygınlaştıralım diye bu çok büyük diye ama silinmişti... sevgili yöneticiler tarafından...