Koenigsegg CCX 4.8 V8 2012 Model 280.000 EUR Galeriden satılık sıfır Kırmızı renk - 105668000
hiç bir şey demeden yorumları bekliyorum :)
Printable View
Koenigsegg CCX 4.8 V8 2012 Model 280.000 EUR Galeriden satılık sıfır Kırmızı renk - 105668000
hiç bir şey demeden yorumları bekliyorum :)
Şamilse alınır ;)
Sent my iPad using
Kamil diye aile versiyonu da çıkar bence bunun :)
Kamil station ;)
Sent my iPad using
abi bu nedir ya
Haberlerede çıktı bu araç.
aracın kaportası komple karbon fiber vay haline bu aracın 280,000 euro ferrari parasına şamil s-74 binme keyfi kaçmaz
ne desem boş...
Hiç hoşuma gitmedi açıkcası kağıt gibi
Bu ilan efsane olur. :)
Bu arac yaklasik 5 senedir falan var.Daha oncelerde sari renklisi vardi ilanda..
araciligiyla Htc HD 2'den gonderilmistir..
aracın önü ile arkası aynı mı bana mı öyle geldi ?
30000€ veren bir enayi bulursa öpsün başına koysun.O nasıl iğrenç bir tasarımdır öyle.
2009 model 1.4 Fire dualogic aracım ile takas edebilirim.
ilan kalkmış herhalde göremiyorum :D
sitede sıkıntı var ama ben yorumlardan nasıl birşey çıkacağını çooooook iyi anladım :D
Düşünsenize arkadaşla aranda geçen sohbeti :)
-Hayırlı olsun araba almışsın.
-Teşekkür ederim.
-Markası ne?Kaç para?
-Şamil. 280.000 euro verdim.
- :S. Ferrari alsaydın ya :D
şamil s-74 başlığı okuyunca zannettim ki heralde iran şahap füzesinden daha gelişmiş füze geliştirmiştir zannettim:D
şamil s-74 arabaya 280.000 euro veren varsa aklından suphe duyarım
Sistem çok ayıp etmiş arkadaşa. Hemen Şamil kategorisi eklenmesi lazım.Alıntı:
Sistemde Samil S-74 olmadığından koenigsegg sayfasında ilan verilmiştir,
şamill :Ç komik başka bişey demiyorum :D :D
Direksiyon grandepunto gibi duruyor havalandırma ızgaralarıda dacialara benziyor ama adam uğraşmış tebrik etmek lazım ancak izoci ile tanıştırıp bi kaç model çizmesini isteyelim onların üzerinde yoğunlaşsın bu model pek şekil itibari ile olmamış. Üstelik motor litresi çok abartı ne gerek var o kadar motora onun vergisini düşünmemiş sanırım..
yetkili servisini kurarsa almayı düşünebilirim dermişim :) direksiyon punto evo direksiyonu ondan örtmüş sanırım. bir de bendeki 7" çin malı naviyi almış aynen takmış :) ne diyelim ALACAK OLAN ..... HAYIRLI OLSUN (.... kısımı artık kafanıza göre doldurun yaw :))
Milliyet - Şamil satışa çıkarıldı!
ünlü oldu şamil :)
Doğan yada Şahin alırım Şamil almam.. İçim kalktı gece gece...
sözün bittiği yer ''ŞAMİL'' DAS AUTO ...