bugun yolda gıderken anı fren yapmam gerektı aracım otomatık olarak dörtlulerı yaktı arkadan gelenı uyarmak ıcın oldugum yerde sasırdım :)))
Printable View
bugun yolda gıderken anı fren yapmam gerektı aracım otomatık olarak dörtlulerı yaktı arkadan gelenı uyarmak ıcın oldugum yerde sasırdım :)))
normaldir hocam..
Aracın özelliği zaten :) Ama güzel bir özellik. Benim de başıma geldi, işe yarıyor.
Bu özelliği bilmiyodum güzelmiş :)
ben şirketin inde çok yaktum ama puntoda oldugunu bilmiyrdum yarın bir deneyeyim bakıyım :D
evet benimde başıma geldi, panik anı geçince sönüyor merak etmeyin :D :D
Benim başımada geldi. Dörtlüler yandı kapı kilitleri açıldı.
Bizim aktiflerde kesin yoktur. :D
benim de başıma geldi ama sanki normalden hızlı yanıp söndüler o an tam anlayamadım ama :)
Hıza bağlı olarak daha hızlı yanıp sönüyor, arabayı yeni aldığımda baya test etmiştim :) (Benim için 0-100 değil 100-0 arasındaki süre daha önemli :D)
Evet normalden hızlı yanıp sönüyor.
Fiat Punto Evo ABS test - YouTube şurdan sesini duyabilirsiniz flaşörlerin. işte aynen öyle yanıp sönüyor panik anında... Benimde 2-3 kez başıma geldi kullanırken.
Active EVO larda olması lazım bende var. Fiatın siteinde yazıyor zaten özelliklerde
grandelerde yok sonraki puntolarda var diye biliyorum
evo - active donanımda var.
Doğukanın aracından biliyorum :)
Bunu bende biliyordum, arkadaşımın yeni puntosunda denedik bu olmadı evo da oldu evo lar gerçekten sanırım özel seri ufakta ols bi dünya + sı var yeni puntoya göre ama fiyatı aynı ne iş anlayamadım :) Bu arada dörtlülerden daha seri yakıyor dışardan baktığınızda
elfreninde ilk defa duydum
normal bi durum panik freni yaptığınızda arkadan gelen araçlara uyarı vermek için esp birlikte çalışan özellik.
Bendeki evo active di ama vardi surekli ani fren kompresor yaptigim icin hep yanardi;)
oda birşey mi benim evo ani sert fren yapınca bagajın altından paraşüt açıyor yumuşak duruş yapıyorum..
Geçen kış uzun yolda, yoldaki karın altında buz var mı yok mu diye anlama taktiğimdi. Yol düz ve boşken frene yüklen dörtlüler hemen yanıyorsa anlarsın ki güzel buz var. Hızımı ona göre ayarlıyordum.