fiyat öğrenmemi istediğiniz araç varsa buraya yazın bakalım :)
Printable View
fiyat öğrenmemi istediğiniz araç varsa buraya yazın bakalım :)
geçen hafta bende gittim fiyatlar biraz yüksek..
bayağı geç olmadı mı? kolay gelsin
Abi 24000 istiyorum
2008 1.3 mj lere baksana abi
yok artık
boşversene abi ya
ozaman senin araba 15.000tl verim klima yok :)
hm anladım Muratcım artık biz alıcı olursak birşeyler yaparsın..
[QUOTE=mrtgokdepe;761669]kanka bahsettiğim araç 180000 kmde seninkinin 6 kayı yani ona göre pay biç :)
tahmin edebiliyorum abi : Alkışlar:: Melek2:
Dynamic Emotion var mıydı abi hiç 130 bin km'ye kadar :)
Şimdilik yok abi bi aksilik çıkmazsa iyide olur gideriz birlikte :) telefonlaşırız abi
bende gelirim :)
ahanda sokalımmı arabaları içeri abi ogün satılır valla bizimkiler pazarda araba yokki abi hepsi hurda
Pazara sokalım arabalarınızı, temizliği pazarda yapalım. Millet puntoların yanında ayrılmasın :D
Satılık değil bakılık deriz :D
bugun hem altunizade hem de ümraniye pazarına gittim.fiyatlar hic düsmemis diyebilirim.altunizade de alt kısımdakı pazarda bir tane 25000tl civarında 2011 patlak cam tavanlı bir evo vardı.ayrıca ümraniye pazarında igne atsan yere düsmüyordu.millet resmen fiyatta ucmus..
altunızadede gordugum kadarıyla bır tane focus satılmıstı.zaten bu fıyatlara sadece bakıp gecılır.sadece acıl ıhtıyacı olan adam fıyatını kırıyor.
pazarda bır tane 2011 linea emotion plus arac vardı.sahıbı 1 parca boya var demıstı ama aracın kapısını acınca sıgara kokuyordu,hafıf sıgara yanıgı vardı en onemlısı arac ıcıme sınmedı.fıyatta da cok fazla bır sey yapmadı,yapsaydı da almazdım.