Bu gece yarısı 10 kuruş z a m c ı k daha var...
https://img23.imageshack.us/img23/1500/pompaad.jpg
Printable View
Bu gece yarısı 10 kuruş z a m c ı k daha var...
https://img23.imageshack.us/img23/1500/pompaad.jpg
5 tl yapın be hesaplaması zor oluyo
iyice su kaçırdılar artık...
Ustam z***** ayıp oluyor düzenleme diyelim :)
Herhalde 2013 ün sonlarına doğru 7 lirayı falan görücez.
Hoppalaa
mazota da gelmeden depoyu fullemek lazım
Ya nasıl biniyor bu millet hala arabaya...
canları sıkıldıkça açığı benzinden kapatalım diyorlar ve zam geliyo ..
hahahaha yaw kusura bakmayın sinirimden gülüyorum yahu petrol varil fiyatı dünyada ucuzladı türkiye suriye gerginliğine rağmen neyin zammıymış bu.. Edep yahu vallahi günah vatandaşa..
Depoyu fulleyeli bi hafta oldu, bir haftadır garajda yatıyor ama o da bitecek ki eninde sonunda, c tesi ank git gel geriye yarım belki de yarımdan da az kalcak :) Bu arada benzine zam demek dizelcilere hazırlık yapın manasına geliyor arkadaşlar :(
ben haberlerini aradım ama bulamadım. kesin gelecekse alalım benzinimizi...
bayram öncesi kesin gelir
ulen altın yerine millet benzin alsın yastık altı yapsın:D
nedir bu böyle arkadaş ya
napsak eylemmi yapsak
Maşallah. Hükümetimiz çalışıyor. Kasımpaşa kaplanı. Aslanım be. Ortadoğu'nun sefiri. Barzani ile de gurur duyuyorum. Savaş çıksın savaş, Suriye'nin haddini bildirelim, nasıl indirdik uçağını, biz uçağı izlerken amcamlar nasıl koydular 10 kuruş zammı.. Holey be iyiki bu ülkede yaşıyorum :)
Meclisin önün de benzin zammını protesto eden yok mu acaba hiç taksiciler mesela..
ney?
Taksicilere katılalım eylem varsa...:)
aynen abi :D
:D:D cıldırdı sonunda
zannetmiyorum o taksilerin plakasını ucururlar hemen :)
neden komik hep birlikte diğer forumlarada söyleyelim
Herkes plakamıza ceza yazarlar mı diye korkar...
devlet açığı kapatmaya çalışıyor saolsun.))
zenginler sıkılıyor trafik çekmekten saat gece 03.15 köprüde beşiktaştan itibaren trafik var eskiden boylemiydi bencede daha fazla zam zam zaaaam :D :D
ya arkadaşlar. bilmem bileniniz var mı önceki pazar Türkiye genelinde Hayvanları Koruma Kanunu'nda yapılacak değişiklik protesto edildi. bizde ailecek eylemin İzmir ayağına katıldık. Epey bir katılım vardı. Ve neticesinde değişiklik teklifi geri çekildi. Yani eylem işe yaradı. Aynı şey şu benzin zammı içinde pek tabii yapılabilir. Örgütlenmeyi yapmak için bazı çevrelerden destek gerekebilir ama, herkes elden geleni yapsa yani. olmamı?
Ben bu konuda yapalım tüm puntocu bravocu ve forumdaki tüm dostlarla ankarada bi buluşma yapalım ana arterlerde dolaşalım dedim ama yönetimin veya organizatörcülerin işe el atması lazım , mesela bu c tesi ben ankaradayım olaki bir buluşma yaparsanız memnunuyitle katılırım.
valla 20-30 liralık benzin almaktan depo kapağım açılıp kapanmaktan kilidi bozuldu :D eee o 30 lirayada azcık benzin ettiği için daha fazlasınada güç yetmiyo daha ne kadar artcak bakalım ..
Bugün fullemiştim, bu gidişle LPG ye geçiş yapacaz herhal...
artık ben bile :D 50 tl ile dolduruyorum önümüz bayram :D fuullemek gerekirse yandıık mecburen yapıcaz
6 olsun bizim olsun :D
Durmak yok hedef 2023
hangi maddeyi değiştireceklermiş ya. benim zeus amerikan bulldog boxer kırması. bull boxer diye geçiyor. yasa çıkarsa köpeği alma ihtimalleri varmış galiba. gerçi sıkıysa alsınlar o da ayrı..
akp nin önüne yürümek 3 yıldan başlıyor burada..
ne sadece 10 kuruş mu?
amaaaan bende bişey zannettim, 10 kuruş kime dokunur ki :D
biz son birkaç yıldır ne kuruşlar gördük, 10 kuruş neymiş....!!!!!