arkadaşlar spoiler konusunda çok karrsızım sizce nasıl olmuş cok ıcıme sınmedı orjinalinımı taktrsaydım acaba
Printable View
arkadaşlar spoiler konusunda çok karrsızım sizce nasıl olmuş cok ıcıme sınmedı orjinalinımı taktrsaydım acaba
Tampon ekleri şart ...
ewt ama surtuyo dıye ona baska bı cözum bulmaya calısyorum ama one lip koyucam inşallah. Spoiler nasıl durmuş ya cok karasız braktı beni
bence gayet şık olmuş :)
Spoilersiz bir araba bana makyajsiz bulent ersoy gibi gelior...
aman abi ozamn. ozamn süpermiş :D
hahahahahahaha bir an gözümde canlandı :D ürktüm :D
https://img505.imageshack.us/img505/1300/99320vr0.jpg
Kardes cok yakismis sormasi ayip nerden aldin bunlari?
Bunlar orjinal degil mi?
Yok güzel olmamış söktür onu benim orjinali vereyim sana onu tak sökmüşken senin spoilerida bana ver bende onu takayım dediğim gibi güzel olmamış :)
daha güzelini bulursan sök :D
K&N Stickerinin yeri dışında aracın on numara olmuş bence.
acaba kim kamuran bu diyecek bu defa çok merak ediyorum :D
Konu kapandıkça ismini anarsanız hiç bitmicek. :)
Orijinal spoiler takın daha iyidir bence.
Bencede gayet güzel duruyor :)
marşbiyelleri boyalı kaça nerde yaptırdınız?
marşbiyel hiç kullanmadım daha önce hiç bir arabamda buna ısrarla takmak istiyorum :) cazip fiyat bulamadım işciliği güzel olan
çok güzel olmuş bence, bendede orjinal var ama bunu daha çok beğeniyorum :)
Gayet guzel olmus
Sent my iPad 2 using
Gayet güzel olmuş.Murat abi banada hediye edicek takyım resimleri paylaşırım... :D
Bizim niye marspiyelimiz yok ;)
Sent my iPad 2 using
bende sahibinden.comdan bu elemanların astarlısını aldım henuz boyatıp taktıramadım.
sizin arabanızda görünce yine iyiki almışım dedim tekrar çok güzel olmuş maşallah :) femoli abiden de yumuşak lip aldım bakalım taktırınca hepsini bnde foto koyayım.
sence nereye yapıstırmalıydım peki
Spoiler cok guzel durmus bende almayi dusunuyorum fiyati nekadardir ve nerden ala bilirim ist dan
Marjpiyel orjinal sport marjpiyellerin kalıbı mı bana mı oyle geliyor
hocam bu spoyler tam istedğim gibi bana özelden yaptırdığın yer hakkında bilgi verirmısin. bide malıyeti ne acaba
hocam selamlar. abarth spoileri araştırırken senin ismini verdi bi arkadaş. yardımcı olurmusun acaba.
usta büütün konuları hortlatmışın :D
murat gökdepe abimizden aldı tüm forum, türkiyede sadece forumdaşlarda olmasının sevinciyle severek kullanıyoruz :D