Sürekli bahsettiğim aracımı sizlerle paylaşmaktan zevk duyuyorum arkadaşlar...
Printable View
Sürekli bahsettiğim aracımı sizlerle paylaşmaktan zevk duyuyorum arkadaşlar...
maşallah güle güle kullanın.taz da yakışmış:)
elimde jant kapağı var :D:D
Tazı oldum olası severim kelebek camları için bende alacam bi alamadım gitti bu arada kazasız belasız cezasız keyifli sürüşler...
Maaşallah güzel araç...
hayırlı uğurlu olsun arkadaşım güle güle kazasız belasız kullanırsın inş. :)
bu arada harbiden araç leylek ön çok havada dediğin konuda haklısın ama yay takacaksan yağmurlu havalarda dikkat etmen gerek onu da söyleyeyim :)
taza bayılırım bende. araç güzel kazasız belasız kullanın :) :)
Buyrun :D
Sent my iPhone using
Maşallah.
Bu arada Coil-Over yada Air Suspension yaparsan çok şık olucağına eminim. :)
Güle güle kullanın kazasız belasız :)
hayırlı olsun öbür aracınıza bakarak söylüyorumki tek kapı gp yi güzel günler bekliyor:)
kazasız belasız
Bende ayni dusuncedeyim fakat modifiye isini bir sure dusunmuyorum acikcasi. Sadece yol tutus icin bir spor helezon yeterli olacak benim icin.
O aracin orijinal haline gore basmasi cok iyiydi yaylarin. :)
Dostum tesekkur ederim fakat modifiye konusu biraz beklemek zorunda diger arac biraz abartiydi o yuzden degistirdim :)
Sent my iPhone using
maşallah iyi günlerde kullanın kazasız belasız :)
Maşallah çok güzel araç,Kazasız binersiniz inş.. Bu arada Punto evladım gibiymiş..Daha şimdiden özledim,ama sadece görüntüsünü :)
eski araç baya iyiymiş :)
güle güle kullan kazasız belasız
Hepinize tesekkur ederim arkadaslar. :)
Eski aracta baya el emegim vardi. Simdi sirada GP var fakat yakin tarihte degil, uzun vade de yapicam punto'yu :D
Sent my iPhone using
Gule gule kullanin.
Sent my iPad 2 using
maşallah alla kaza bela vermesin
ibrahim abi neden konudaki tüm mesajlara teşekkür ettin?
ibrahim abi konudaki tüm mesajların moderatör tarafından okunduğunu belirtmek için yapıyor sanırım onu..
Arkadaslar konudaki tum mesajlari takip ettigimi ve dilekleri icin cani gonulden tesekkur etmek istedigim icin tesekkur ettim. Ayrica arkadaslar ismim Ali :)
Sent my iPhone using
Aha forumda bug çıktı :D
Ben senin hiç bir mesajda teşekkürünü göremiyorum, yazdığım gibi konudaki çoğu mesaja https://forum.grandepuntotr.com/members/ibrahim06.html teşekkür etmiş.
Simdi Safariden baktim kardesim ne demek istedigini anladim mevzunun benimle alakasi yokmus :D