-
59 YS 463 Yeni Jantları ve Fotolar
-
güzel olmuş hayırlıs olsun...
-
güzel olmuş güle güle kullanın, ne kadara mal oldu acaba
-
Çok güzel iyi günlerde kullanın
-
Alıntı:
emrgnc Nickli Üyeden Alıntı
güzel olmuş güle güle kullanın, ne kadara mal oldu acaba
biraz ucuza kapattım fiyat vermiyim ama jant ı ithaalatcıdan aldım lastigi tanıdıktan ucuza geldi yani:)
-
hayırlı olsun on numara olmuş ama bagajdaki karbonu sök rengin güzelliğini kapatıyor
-
Kırmızıya koyu renkli jant fazla yakışmıyor tabi bu benim düşüncem metalik veya beyaz a boyatırsanız daha güzel duracağını düsünüyorum hayırlı günlerde kullanın
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
-
Alıntı:
FeyyazYavuz Nickli Üyeden Alıntı
hayırlı olsun on numara olmuş ama bagajdaki karbonu sök rengin güzelliğini kapatıyor
ayarlıyacam feyyaz yavas yavas:)
-
Alıntı:
volume23 Nickli Üyeden Alıntı
Kırmızıya koyu renkli jant fazla yakışmıyor tabi bu benim düşüncem metalik veya beyaz a boyatırsanız daha güzel duracağını düsünüyorum hayırlı günlerde kullanın
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
renkler ve zevkler farklı demek ki :)
-
Alıntı:
Eduardo Nickli Üyeden Alıntı
ayarlıyacam feyyaz yavas yavas:)
yavaş yavaş değil tutup sökecen bu kadar basit :) şimdi farlari karart jantlarda siyah farlarla bütünlük olur sonra al karşına sev :)
-
Alıntı:
kesinlikle :)
-
Alıntı:
yavaş yavaş değil tutup sökecen bu kadar basit :) şimdi farlari karart jantlarda siyah farlarla bütünlük olur sonra al karşına sev :)
o bagaj kapagının altında boydan boya cizik var boyatıcam fırsatım olmuyor oldugu zaman zaten yapılcak marşpiyel farlar ve sisler kararcak birazcık daha basıcam ön arka o zaman arac tamamlanacak
-
Alıntı:
o bagaj kapagının altında boydan boya cizik var boyatıcam fırsatım olmuyor oldugu zaman zaten yapılcak marşpiyel farlar ve sisler kararcak birazcık daha basıcam ön arka o zaman arac tamamlanacak
inşallah hadi bakalım kolay gelsin. ama biticek demeyle bitmiyo illaki yaptırıcak bişey çıkıyo bu iş hastalık
-
Alıntı:
inşallah hadi bakalım kolay gelsin. ama biticek demeyle bitmiyo illaki yaptırıcak bişey çıkıyo bu iş hastalık
aynen orasıda öyle :)
-
Gule gule kullan emrecim. birkani bizim ekibe alicam is bitirici team :)
-
Hayırlı olsun , çok güzel durmuş :)
-
Jantları beğendim bence güzel olmuş güle güle kullan...
-
Alıntı:
mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı
Gule gule kullan emrecim. birkani bizim ekibe alicam is bitirici team :)
Saol murat abi bana bi marspiyel ayarlasana ucuz yollu :)
-
Alıntı:
streetnoise Nickli Üyeden Alıntı
Hayırlı olsun , çok güzel durmuş :)
Cok tesekkur ederim
-
Alıntı:
kso021 Nickli Üyeden Alıntı
Jantları beğendim bence güzel olmuş güle güle kullan...
Begendigine sevindim cok tesekkur ederim
-
Afiyet olsun moruk :D
Güle güle kullan tekrar tekrar hayırlı olsun :)
-
Alıntı:
Birkan61 Nickli Üyeden Alıntı
Afiyet olsun moruk :D
Güle güle kullan tekrar tekrar hayırlı olsun :)
Kuzen simdi marspiyel ve coilover i ayarlayak
-
Alıntı:
Saol murat abi bana bi marspiyel ayarlasana ucuz yollu :)
Marsbiyellee evde hazir istedigin zaman gel all kardesim :))
-
Alıntı:
mrtgokdepe Nickli Üyeden Alıntı
Marsbiyellee evde hazir istedigin zaman gel all kardesim :))
Abi tjet istemiyom ama :) farkli sade bi marspiyel lazim
-
coili mertten ya da oğuzdan ayarlıcaz :)
-
Tmm kuzen sen ayarla bana don fiyattada bi guzellik yaptir :)
-
Güzel olmuş cidden o bagajdakini sök yaa.. Bu janttan bende arıyodum bulmuştumda fiyatı replika janta göre çok söylediler 900tl
-
Güzel olmuş kazasız belasız günlerde eskitin..
Sent my iPhone using
-
Vay vay vay Orçun abi nin eski araç bu ya :) Yakışmış jantlar ben beğendim çok güzel jant.. hayırlı olsun.. güzel günlerde kullan kazasız belasız..
Bu arada Feyyaz a katılmamak elde değil.. karbon hiç olmamış :)
-
Acikliyoru arkadaslar jantlar direk ithalatcisindan aldim fiyat cok komik 650 tl jant bayii bana 1000 tl fiyat cekti :)))
-
Alıntı:
sedini Nickli Üyeden Alıntı
Vay vay vay Orçun abi nin eski araç bu ya :) Yakışmış jantlar ben beğendim çok güzel jant.. hayırlı olsun.. güzel günlerde kullan kazasız belasız..
Bu arada Feyyaz a katılmamak elde değil.. karbon hiç olmamış :)
Abi sokucem bu kadar yuklenmeyin gozunuzu seviyim bagaj kapagim komple cizik onu boyaticam ama zaten haftada bi gun gorusuyom aracimla ondada boyaciya birakmak biraz koyucak :)
-
Alıntı:
Abi sokucem bu kadar yuklenmeyin gozunuzu seviyim bagaj kapagim komple cizik onu boyaticam ama zaten haftada bi gun gorusuyom aracimla ondada boyaciya birakmak biraz koyucak :)
:) yok kardeşim yüklenmek değil yanlış anlama :) fikir sadece bizdeki.. ;)
-
maşallah çok güzel olmuş kaşları çıkartıp farları karartsan dahada güzel olacak bence :D :D
-
Alıntı:
amoleddarkness Nickli Üyeden Alıntı
maşallah çok güzel olmuş kaşları çıkartıp farları karartsan dahada güzel olacak bence :D :D
Yapilacak arkadasim onlarida yapicam
-
Güle Güle kullan kardeşim Çok Yakışmış...
-
maşallah gayet şık olmuş Allah kaza bela vermesin yalnız lastik yanakları biraz kalın gibi sanki ince olsa daha tatlı dururmuş :)
-
maşallah baya yakışıklı olmuş güle güle kullanın..
-
Emrecim hayırlı olsun çok yakışıklı olmuş jantlarla... Zevkler ve renkler tartışılmaz sen gönlüne ve gözüne güzel geleni tak ve bak keyfine... YS 463 e sevgiler :)
-
-
jantlar bi arabaya bu kadarmı yakısır çok güzel olmuş kazasız belasız kullanın hayırlı olsun