arkadaslar nur topu gıbı bır kızım oldu su an hastanedeyız annesının ve evladımın saglıgı ıyı durumda
Printable View
arkadaslar nur topu gıbı bır kızım oldu su an hastanedeyız annesının ve evladımın saglıgı ıyı durumda
Gözünüz aydın allah analı babalı büyütsün
GT-I9100 cihazımdan 2 ile gönderildi
Puntolu büyüsün :)
wayyyyyyy Allah analı babalı büyütsün , özelden bana evin adresini at bakayım.yeğenime fabrika çıkış hediye yollayacağım bebek havlusu kabul edersen...
allah analı babalı büyütsün bahtı kaderi açık olsun....
maşallah..
allh annalı babalı büyütsn saglı yerindese ne mutlu :)
allah analı babalı büyütsün kardeşimm sevindimm
gözünüz aydın Allah analı babalı büyütsün.
allah uzun ömür versin sana eşine ve kızına :)
Allah analı babalı büyütsün
Allah analı babalı sağlıklı büyütmek nasip etsin. Hayırlı uğurlu olur inşallah. bende bu mesajımı 7 aylık oğlumla birlikte yazıyorum, bilesin. sende 7-8 ay sonra beraber yanyana yazarsın artık. eeeee bizimkiler doğuştan gp forumcu.
allah analı babalı büyütsün
ALLAH analı babalı büyütsün.
Allah sağlıklı, huzurlu, uzun bir ömür nasip etsin minik yavrunuza.. Benimde 6 aylık bir aslanım var : ) Ama kız babaları, ''kız babası olmadan baba oldum demeyin'' derler : )
Iyi dilekleriniz icin cok tesekkur ederim iyiki varsiniz
Gözünüz aydın.Allah analı babalı büyütsün.
allah analı babalı büyütsün gözünüz aydın sağlıklı hayırlı olur inşallah, bizimkide son ay da eli kulağında bekliyoruz darısı başıma diyorum artık :)
Allah Analı Babalı büyütsün
Gözünüz aydın , süper bi duygudur eminim :)
gözünüz aydın
Gözünüz aydın!
Allah analı babalı büyütsün yeğenimi maşallah hayırlı bir evlat olur inşaallah
Allah bağışlasın analı,babalı,puntolu büyüsün...
Bu duygu insanda iki defa olur 1 evlat sahibi oldugunda 2 puntonun direksiyonuna gectiginde :D hepinize tek tek tesekkur ederim uykusuz geceler basladi bizim icin
Gözünüz aydın benim kızım da beş aylık muhteşem bir duygu Allah sağlıklı uzun ve mutlu bir ömür versin
Sent my X10i using
Allah analı babalı büyütsün reis gözünüz aydın ... :)
Allah analı babalı büyütsün.
Annesine babasına hayırlı bi evlat olsun inşallah, Allah bağışlasın ama isim sormamış kimse, isim ne koydunuz??
Gözünüz aydın.
Gozunuz aydin, Allah anali babali buyutsun.
Allah analı babalı büyütsün.
analı babalı büyür inşallah hocam gözün aydın :)
Allah analı babalı büyütsün güzel bir gelecek nasip eylesin :)
gözünüz aydın kardeşim,yarın onu avuçlarının içine alıp dakikalarca seyrettiğinde gözlerin dolacak,bugünden itibarende ömrünce onun mutluluğu için çırpınıp duracaksun,işte babalık budur ... bebeğiniz uğurlu gelsin,sana, eşine ve nurtopunuza ömürboyu mutluluklar diliyorum kardeşim.
Allah analı babalı büyütsün, hayırlı evlat olur inşallah
Allah analı babalı büyütsün inşallah :-)
2 ile GT-I9100 cihazımdan gönderildi
Gözünüz aydın. Allah analı babalı büyütsün.
Gözünüz aydın...Hanenize hoş gelmiş kızınız...Allah analı babalı büyütmek nasip etsin...Bahtı açık olsun sağlıklı huzurlu ve mutlu olsun sevdiklerine can, beraber olduklarına yoldaş olsun, allah ömrüne ömür katsın...iyi bayramlar
Gözünüz aydın, sağlıklı ve güzel bir yaşamı olsun inşallah