Hayret ettim sıkısma onleyici yok !!!
Arkadaslar arabam 1.3 dynamic + kp..4 cam otomatik tek dokunusla acılma var fakat sıkısma onleyici yok alalı 15 gun falan oldu yeni farkettim 2 yasında bir oglum var ve araba delisi arabanın herseyini benim kadar biliyor su an diyebilirim :) fakat kafasını surekli cıkarttıgı o camı olurda kapatırsa sonucu dusunmek bile istemiyorum allah korusun sanırım baska arkadaslarında araba delisi kucuk cocukları vardır bu konuda dehsete dustum acıkcası bu hiçmi dusunulmemiş akıllarına gelmemişmi acaba en azında sıkısma sensoru yok madem neden tek dokunus yapıyorsun bana cok sacma geldi acıkcası ve cokta tehlikeli takılabiliyorsa taktıracagım eger takılmıyorsada cocugumu aractan mumkun oldugu kadar uzak tutacagım , acma kontagı calısmasın camlar diyen arkadaslar olabilir tabii basit mantıksal olarak ama aklımızda bir suru sey varken unutulabilir arac calısır halde olabilir ve bu bir anlık birşey ve cocuklarında kasla goz arasında ne kadar hızlı olabildikleri malum.... ama daha onceleri bindigim hiçbir aksesuarı opsiyoneli olmayan 2001 model corsada bile olan bu basit ozelliği nasıl olurda tofas atlar yada opsiyon diyebilir inanamadım dogrusu....
Baktım az once sitede sadece emotıon versiyonuna sensor koymuslar bu buyuk bir sacmalık bence ....