Katalizör orta ve son susturucu iptali, 60 lık boru ve sonuç :)
Diesel Punto Evo 1 - YouTube
Diesel Punto Evo 2- YouTube
Diesel Punto Evo 3 - YouTube
Printable View
Katalizör orta ve son susturucu iptali, 60 lık boru ve sonuç :)
Diesel Punto Evo 1 - YouTube
Diesel Punto Evo 2- YouTube
Diesel Punto Evo 3 - YouTube
Ne zaman roll hacı :D yapıcaz
her zaman her yerde :)
Cekiste nasil oldu
Çok kötü bir ses bence. Dışarıdan bakan insanlara araba bozuk izlenimi veriyor.
new holland gibi ses maşallah :D
ohaaa,2.video süper :D
Reyizden egzoz şov :D
vosvos badem - fiat punto (100 metre avans 300 m de biter ) - YouTube benimkide anca bu kadar ses vermişti :D :D
vosvosta yok yok 230hp 2.0 TypeR bmw 3.18Ti hepsinle yürüyor benim aracada 100 metre avans vermiş bu video aracın bir önceki sahibinden bende gezerken buldum :D :D
bu arada aracın sesi çok güzel olmuş ben bu kadarını beklemiyordum :thumbup1:
İş yerimin önünde gazlamayın len :D Bende diyorum neresi lan burası tanıdık geliyo :) Badem efsanedir ya :)
Adam gibi bi son susturucuyla daha tok 10 numara bi ses alıcaksın ama dinlemiyosun işte beni..
Ve 60 lık bence büyük gelmiş ;/ kalkarken özellikle mi yapıosun feyyaz bilmiyorum ama isteksiz kalkıyo sanki? Bana mı öyle geliyo?
Otto diyolar kanka dinle bence
Şu katalitik konvertörü zevk için iptal eden her Allah'ın kulu, doğmamış çocukların hakkına giriyor. Millet regülasyon koysun, milyon dolar yatırım yapsın emisyonu azaltmak için; gel gör ki başkaları da 75hp'lik araçtan spor araba sesi almak için hiç etsin alınan önlemleri.
Türkiye en düşük emisyona değerlerine sahip ülkelerden biri...
25.yiz bu konuda.Pek altlarda sayılmayız. Ayrıca bu sadece araçlardan atılan CO2 değil. Kaldı ki araçlardan sadece CO2 atılmıyor. Türkiye çok büyük sanayiye sahip bir ülke değil buna rağmen fazla bile. Bizim üstümüzdeki ülkelerin çoğu sanayi ülkeleri.
Hem hepsini bi kenara bıraktım. Bu bize biraz daha kirletme hakkı verir mi? Yani az kirletiyoruz diğerlerine göre diye daha fazla kirletme kotamız mı var?
İnsanlar zevkten mi yakıyor sobayı? Sen zevk için çevreyi kirletiyorsun ya bi de pişkinlik ediyorsun. Başkası geziyorsa bende gezerim kadar basit,manasız bir cevap olabilir mi? Benim sana birşey öğretme derdim yok, zaten sen bu şekilde cevap verebiliyorsan, maalesef üzülüp doğru olanı yapma derdine düşeceğine zerre kadar inanmam.
bak kat iptalinin çevre için iyi birşey olmadığını bende biliyorum bana bunu anlatmana gerek yok. bunu ben dahil kat iptali yaptıran yüzbinlerce kişi biliyor heryerde aynı uyarılar, sıkıldık artık. Senin bana bu cevabını herkesin bildiği uyarıyı yapmandaki maksat ne forum üyelerine sevimli görünmek mi?
Yapmayin kardesim baskasinin hakkini cignemeye hakkiniz yok. Forum uyelerine sevimli gorunmek icin niye yapayim bunu, sıkıldım bagirta bagirta gezenlerden cevreyi sacma zevki icin kirletenlerden. Ustelik bunu yapanlarin mantigina da gicik oluyorum, eski arabalar geziyormus... Var mi boyle birsey ya? Universite okuyan adamsin senin aklin yatiyor mu buna gercekten gozunu seveyim soyle
LG-P990 cihazımdan 2 ile gönderildi