-
Printable View
-
maşşalah
maşallah , kar topu gibi .
Kazasız belasız hocam aracınız çok güzel :)
İlk fotoda dörtlüler yanarken mi yakaladınız :D Amerikan park mı var? Yoksa amerikan park tavsiye ederim..
Kapı kollarını beyaza, aynaları piano black'e boyatmanızı öneririm..
Yay takmışsınız zaten.. Dış görünüm olarak jant ve lip takarsanız çok daha güzel olacaktır aracınız.
Hatta ön tarafa kare plakalık düşünün bence çok hoş oluyor :)
maşallah beyazın sadeliğide çok güzel
teşekkür ederim beyazı nedense çok seviyorum :)
teşekkür ederim..
amerikan park yok sinyali açıp yakaladım ama yaptıracağım onu.
kare plakalık düşünmemiştim ama neden olmasın :)
abart spoiler taktıracağım ve arka sinyallere 2 tane ampul taktıracağım (ismini bilmiyorum o zımbırtının :D )
kapı kolları ve aynaları boyatacaktım ama piano black aklıma gelmedi evet süper olur bence :)
Lip düşünüyorum jant lastikte istiyorum fakat öğrenciliğin gözü kör olsun :D
teşekkür ederim :)
maşallah maşallah :)
maşallah kazasız belasız
maşallah
maşallah nazar değmesin
beyaz candır. bursanın neresinden?
küçük astonlara giden en güzel renk beyaz bence,çok şık duruyor :)
teşekkürler
teşekkür ederim hiç birimizin aracına nazar değmesin :)
aynen aslında sedefli beyaz kaplatacaksın aracı süper olur .. Hürriyet'te ana cadde üzerinde oturuyorum tarım il müdürlüğünün karşısında
aynen öyle birde araca ne yaparsan araçta sırıtmıyor o yüzden seviyorum :)
Maşallah allah kaza bela vermesin.. çok güzel olmuş..
HTC Explorer A310e cihazımdan 2 ile gönderildi
Güzel resimler arabada öyle tebrikler...
valla hemen hemen bütün renkleri yakışıyor bence ama beyaz daha bir hoş gösteriyor diye düşünüyorum,
kazasız-belasız kardeş, maşallah
zamanla o da olur Semih,
ama bence böyle de harika kardeşim.
Fotoğraflar güncellenmiştir . ( flood olarak değil up olarak yazılmıştır mesaj :) )
Maşallah diyelim önce aracın gayet güzel olmuş...
lastiklerle ilgili yanak ölçüsü tek başına bi anlam ifade etmez yani:
175/65/15 lastiğin yanak genişliği 175 in %65 i kadardır(yaklaşık 11 cm)
185/65/15 lastiğin yanak genişliği 185 in %65 i kadardır(yaklaşık 12cm)
kadardır öyle olunca aynı yanak ölçüsü zannedilsede aslında ikisinin yanakları aynı değildir...
cok iyi masallah kardesim kazasiz belasiz.
bu açıklama güzel oldu :) teşekkür ederim..
birde şu direksiyonu tam çevirdiğimdeki ilk kalkıştaki sürtme sesini bi halledebilirsek tamamdır. debriyajdan da hissediliyor direksiyondan da :/
teşekkür ederim , jant lastik ihtiyacımız devam ediyor malesef :)
servise gittim bugün öyle olabilir diye konuşmuştuk ama sorun olmaz falan denildi içime dert oldu yalnız gerçekten rahatsız edici .. öyleyse o dediğinden alayım bende değiştireyim 1.5 yılda tık yok diyorsan gerçekten iyidir.. maşallah diyelim :)
(1 ay eibach 5 lik dizel yayı ondan sonra 2 gün hr 5 lik benzinli yayı taktık bu olay başladı demek ki bu kadar dandik mal kullanıyorlar :thumbdown: )
Maalesef buda puntolarımızın kronik sorunlarından birisi yaylarla falan bi ilgisi yok takozların içine su girdiği için zamanla içindeki yağın özelliğini kaybetmesiyle tokuzun içindeki bilyalar pas tutup ses yapmaya başlıyor bu dediğim İNA marka takozları içine su girmeyecek şekilde yaptıkları için ses falanda yapmıyor..:wink:
ben yaylarla alakalı birşey sandım içim rahatladı şimdi :D bugün biraz araştırdığımda farklı markalarda da aynı sıkıntıları gördüm hatta birisi demişti yıkamada çamurlukların oraya su attırmayın diye :) bildiğin güvenilir yer varsa link alabilir miyim acaba bu ürün için ?
Fiat parçacılarında bulabilirsin aslında biraz bakındım internette göremedim.en kötü ihtimal tan alırsın sana kargolar...
benim jantlari vereyim semih :)
evet evet sonradan buldum zaten :) sitesine giriyorum oradan parçalara ulaşamadım :)
bu arada az önce üst komşuma test ettirdim z rot ayarına baktır lifte aldır dedi ondan olabilirmiş takoz olduğunu sanmıyorum dedi. sert kasise girdin mi dedi yok dedim ama uzun yoldayken 100 le falan bi çıkıntıya girmiştim böyle yol bitiyordu yeni yapılmış yola girerken yüksekti orada güm diye vurmuştu belki ondandır :D:D
Fotoları koyduk anında nazar değdi sağ xenon far iptal :D korsan gibi gidiyorum tek farla :D Bende komple kapattım farları sislerle gezdim gece gece :D
41 kere maaşallah, kazasız, belasız ve trafik cezasız keyifli sürüşler dilerim :)
Arac guzel kazasiz belasiz.ama acil jant ve far karartma istiyor.