-
Mono Amplifikatör Konusunda Fikir
-
can adam gibi bişey alım diyorsan soung magusları ele vibelerde bazen fazla yüklenince yanma sıkıntısı ortaya çıkabiliyor, powerbas konusunda yorum yapamıcam hiç dinlemedim ama hertz sonuna kadar tavsiye ederim sıraladığın ürünlerler arasında 5 gömlek yukarıda kalitesi,amfi konusunda eski seri sound maguslar güzel ancak yeni seri siyah kasalarda kesme sıkıntısı mevcut, m.acoustıc verdiğin parayı hak eder kıcker türkiye dist. sahibinin yaptırdığı ürün mustafa abinin hertz ve m.acoustıc seniz üzmez
-
diğer ürünleri bilmiyorum ama hertz gerçekten tok ve istediğin sonucu veriyor.
Özellikle companentlerini tek geçerim.
-
ROCKFORD FOSGATE P2D2 12 30 CM SUBWOOFER GittiGidiyor'da 58566173
yalçın abi buna ne dersin peki? amfiyi sound magus alacağım heralde dediğin gibi eski serilere bakıyorum..
-
eski seri gri kasa olan ikinci el teminizi bulursan yeterli gelir rockford'un sublarını severim tonlaması gayet güzeldir ve kalitelidir üstünde yazanın fazlasını verir emin ol ama m.acoustıc seçeneğinide göz ardı etme kullanıpta memlun olmayan az kişi gördüm (parasına göre ) sub olarak hertz-rockford arasında tercih yap ama gönlümde rockford ağır basar p1 serisi zaten efsane olmuş bir üründür p3 olanı dinledim yine kaliteden ödün vermemişlerdi ki p2 de aynı şekildedir eminim bu eklemelerden sonra orta ses konusunda da değişim yap o zaman tadından yenmez
-
p1 in fiyatı daha makul aslında p2 biraz tuzlu gelebilir. ama değiştirmişken son değiştirişim olsun istiyorum o yüzden p2 de takıldı kafam. subları 3 seçeneğe indirdim aşağı yukarı. ya p2 alacağım ya hertz es300d veya en son ihtimal sm fy10. amfide de ya sound magusun eski serilerinden birini seçeceğim ki amfilerini herkes tavsiye ediyor. ya da macoustic alacağım izmirde toptancı tanıdığım var 250 TL ye bırakıyor 1000.1 modelini. o tanıdığımda illa kicker vereyim diyor ama kicker ında tonlaması iyi değil sadece bam güm vuruyor. kararsızım yani. p1 le hertz arasında kalsan hangisini seçerdin sen abi?
-
şimdi bende l7 kullanıyorum gerçi henüz sistemi bağlantmadım kıcker sert kararterli bastır, p2, hertz yumuşak çalan ürünlerdir he l7 de son sezonum olarak önümüzdeki yaza dd almayı planlıyorum kıcker sert vurduğu için kafa ütüler tarzına uymayabilir bu nedenle p2 veya hertz derim
-
p1 artık eskidi o nedenle p2 veya p3 derim ama hertz kötü değil ama zevk meselesi rockford iyidir pişman olmazsın
-
valla abi ses değilde titreşim istiyorum ben. kicker ın titreşimi güzel ama o da hiç uzatmıyor bassları kesiyor direk. tak diye vurup bırakıyor yani. aylardır sound magus düşünüyordum aklım çok fena RF ye kaydı ama çokta yumuşak istemiyorum. ufaktan bir deprem iyidir etrafta :) Sound magus un sertliği tam istediğim kıvamda ama sende malzeme dandik diyorsun. çok kararsızım..
-
çin malı geç :) sen diyosanki hem tonlu hem ortalığı indirsin re bas, dd tavsiye ederim
-
abi şöyle diyorumki, 250 tl amfiye versem, üstüne max 300 350 tl arası bi subwoofer alsam çok iyi olacak. fekat 500w RMS li Digital Desings ler 500 liralarda geziyor. giriş serisi 300 RMS 190 tl ye buldum. RE zaten hiç sorma :)
-
can biliyosun parana göre mal hem ucuz hem ortalığı titretsin zor oluyor :) bende isterdim hem ucuz hemde ortalığı inletsin ama olmadı sadece ön kapılar için geçen sene aldığım mid 300 euro he ilk monoyu al 1 ay bekle biraz para al git dd 2512 al her yanın titresin :)
-
abi arkadaşta 38 cm lik kicker es15d4 var. 165 watt RMS çıkışlı. ciğerini söküyor adamın. 210 TL ye aldı. hep denk geliyoruz senle bu mevzularda zaten :) para bu işin en önemli aşaması. vibe'da düşünebilirim bu gidişle. çok para dökmek istemiyorum titreyeceğiz diye :D
-
valla kardeşim dediğim gibi bütçe ve zevk konusu benim her düzenlemem tam sadece işlemci alıcam bekliyorum nakit sıkıntısı var :) o zaman 165 rms uğraşma kıcker cvx 12 al canavar gibi bas
-
abi kicker dan cvr 12 olsa olurda, cvx de sıkıntıya sokar. maksimum 500 lira bütçe ayırmıştım bu işe. 1000 liraya doğru gidiyor. önümüz bayram ama parada veren yok artık :D iyice bi düşünücem abi ya. eski sub ı kutusuyla satıcam. ordanda bi 100-120 tl eklerim en kötü üstüne..
-
gece bu saatte normaldir yanlış yazmam :D doğru cvr 12 olacaktı tavsiyem yeterli gelir sana
-
abi şu an son karar cvr12 veya vibe black air ba12 v4. vibe daha güçlü ve fiyat olarakta pek farkı yok. kicker ın kısa kesmesi ve gümlemesi tatmin etmeyebilir. atıyorum ceza filan dinlerken kısa keserse hoş olmaz :)
-
-
Bence temiz 2. el cadence beats 15" 800 rms tek bobin 2ohm bul sallamadık yer bırakmasın.
-
Alıntı:
blackhawk Nickli Üyeden Alıntı
abi ürün güzelde eleman sadece elden teslim ediyormuş.
Alıntı:
volume23 Nickli Üyeden Alıntı
Bence temiz 2. el cadence beats 15" 800 rms tek bobin 2ohm bul sallamadık yer bırakmasın.
hocam 2. el woofer almak tehlikeli zaten benim kutu 30 cm lik :)
-
MTX T612-44 12" T6000 Subwoofer Dual 4? 400W rms - Oto Aksesuar
DIGITAL DESIGNS 1512-S4 30 cm (12") Subwoofer 4 Ohm 450 W RMS 1800 W PEAK « Profesyonel Audio: Profesyonel Ses ve Multimedya Çözümleri
MTX T812-44 12" T8000 Subwoofer Dual 4? 600W rms - Oto Aksesuar
ustalar. sabahtan beri araştırmaya devam ediyorum. eledim eledim 3 ürüne düştüm sonunda. anfiyi aldım sayılır zaten ayırttım pazartesi uğrayıp alacağım. Macoustic MTX 1000.1 1ohmda 1000 RMS 2 ohmda 750 RMS 4 ohmda 500 RMS veriyor.
sublara gelince bu üçlü arasında artık son kararımı vereceğim. yalçın abi DD yi soktun kafama :) başka bi arkadaşta MTX soktu. ikisinide hiç dinlemedim. yardımlarınızı bekliyorum..
-
Aralarından fiyat performans a bakarak MTX T812-44 derim 2+2 ohm 600 rms parelel 1 ohm giriceksin amp liye tadından yenmez.
-
almak üzere olduğum amfi 1 ohmda 1000 watt rms veriyor. ciğerini söker bunun :)
KICKER CVR12 30 CM SUBWOOFER SIFIR ORJ?NAL !!!! GittiGidiyor'da 59119289
bu alette girdi aklıma. fiyat olarakta avantajlı diğerlerine göre. MTX kağıt üzerinde çok güzelde, nette hakkında neredeyse hiç bir bilgi yok. DD zaten herkesçe bilinen bir ürün. Bakalım araştırmaya devam :)
-
yine neler yapıyon can :D
-
Alıntı:
aykut_1914 Nickli Üyeden Alıntı
yine neler yapıyon can :D
öttürcem kanka beklemede kal :D
-
https://www.youtube.com/watch?v=2EKm190xTEI
şu videoda cvr12 woofer'ı 2 ohmla bağlamış arkadaş. yeterince titreşim var sanırım :) bir de eski seri olan..
-
mtx ile cadde spl zor mtx basları SQ ya yakın çalar beastmeater gibi basları çaldırman için iyi kablolame ve alt yapı kullanman gerekir direk bağlım çalar prensibinde bas değldir can cvr 12 yeterli gelir sana araştır ama araştırdıkça ikilemde kalıcaksın bu sefer birşey yapamıcaksın
-
abi bugün %99 alıyorum cvr 12'yi. 2 veya 4 ohm bağlantı varmış ama, 2+2 ohm veya 4+4 ohm mu bağlayacağız yoksa normal mi onu biliyormusun abi?
-
iki bağlantı şeklide stabil 2+2 ohm uygun değerleri verir sendeki kabin porlumu, litresi uygunmu ?
-
30CM DER? KAPLAMA AKSESUARLI PORTLU KUTU GittiGidiyor'da 60357287
kabin bu abi daha önce almıştım burdan. 60-65 litre arası bişey tabi kendi hesaplamama göre..
-
litre kurtarır gibi görünüyor kıckerin kendi sitesinde litrelerini göstermekte ordan da yardım alabilirsin
-
baktım abi portlu olarak max 63 litre gösteriyordu. ben dıştan ölçtüğümde 65 litre çıkmıştı kutu. içi biraz daha dar olduğundan sanırım aşağı yukarı denk gelir birbiriyle..
-
kurtarır sorun yaratacak fark değil
-
konuya sonradan kalıtılıyorum ama işi bitirmek istiyosan tek basla sound magus tavsiye ederim 3000 walts 1500 rms adeta deprem bende bundan önce 2 tane kicker l7 vardı 40 cm aşağı yukarı aynı sayılır tek basla işi çözdüm yani amfiyede gelince macoustic 2000.1 d
bası yerinden söküyü yıllardan beride kullanıyorum hiç bir sıkıntı olmadı.
-
ürünü çalıdırmak başka konudur beslemek başka konudur tam verim ile beslenmiş iyi marka bas sound magus veya l7 gibi ürünleri soldurur :) ki l7 piyasada beslenmesi tam verim alınması en zor ürünlerden biridir
-
neyle beslemesini bilirsen sorun tabiki olmaz 2000.1 d bağla yerinden söksün .
-
dostum bunlar uzun hikaye bilgi deneyim gerektiren konular bası çalırdırmakla yerinden sökmekle beslemiş olmuyorsun besleme ayrıdır ürünü çalırmak ayrıdır dedim gibi bunlar uzun hikaye belli deneyim araştırmaya dayanan konular
-
ben macoustic MTX 1000.1 ile huzura erdim, tavsiye ederim :)
-