Ön kaputu çizmişler... :(
Arkadaşlar merhaba...Dün işten eve erken geldim...Bir saat kadar kaldıktan sonra dışarı çıktım arabadan indiğimde bir baktım ki sol ön farın yan tarafı yani kaportada 10-15 tane çizik...Anlaşılan veledin biri almış çivi veya taş gibi birşeyi vermiş veriştirmiş kaportaya...Çok sinirim bozuldu...Arabamda çizik yoktu hafta sonu biri bisikletle sağ kapıyı çizmişti pastayla gidermiştik onu fakat bunlar biraz derin astara kadar inmiş...Sanayiye kaportacıya gittim pasta ile denedik daha fena oldu pasta o bölgedeki boyanın parlaklığını aldı...Makineyle de yapsam değişmez gidermez çizikleri dedi...Usta, "Abi lokal boya yapmak lazım ama tavsiye etmem böyle bin, arabanda boya yok yaptırma bence" dedi...Kapıda tavanda olsa sıkıntı yok ama en görünen yerde ve her baktığımda sinirim tavan yapıyor haliyle...Usta kırmızı renkli folyoda çektirebileceğimi söyledi...Malum bizim GP lerin kırmızısı değişik yani folyonun tonu tutmazsa daha kötü görünebilir belkide...Yada ilerleyen zamanlarda güneşle folyonun rengi açılırsa sürekli yenilemem gerekecektir...Şeffaf yaptırsam çizikler görünecektir bu seferde...Aranızda folyo yaptıran var mıdır?Ne tavsiye edersiniz arkadaşlar?Gördükçe sinirim artıyo...Resimleri ekledim...İlkinde siyah alan içersine aldım çizilen bölgeyi...Resimlerde kılcal gibi görünsede yakından çok daha belirgin...Offf...:ranting2: