arkadaşlar elazığdan mustafa abinin bycep isimli üyenin forumunda gördü.bu maskeden istiyorum.yardımcı olabilecek birisi var mı acaba.teşekkürler
Printable View
arkadaşlar elazığdan mustafa abinin bycep isimli üyenin forumunda gördü.bu maskeden istiyorum.yardımcı olabilecek birisi var mı acaba.teşekkürler
Panpa napacan bunu uzun yol falanmı?bu arada kapı kollarına led olayına ınceden basladım habarın olaa :D
ya çok hoşuma gitti.memlekete giderken takarım bunu bazende değişiklik olsun diye takarım diyorum
Ben de ciddi şekilde bu maske olayını düşünenlerdenim, tedariği ve ortalama fiyatını paylaşırsanız bilgilenmiş oluruz.. Simdiden teşekkür..
Volkancım bu maske boyaya zarar veriyor şöyleki bu maske altına giren ince parçacıklar zamanla boyayı çizerek zarar veriyor.
Acaba nerden bulunur biraz kroluk yapariz :)
çok kötü bence...
Araba phantoma dönmüş la :D
uzun yola giderken iyi olur aslında ya temiz kullanıldığı zaman çizmez galiba.
bu araba sütyenidir bir ara çok modaydı oto koltuk kaplamacılarda bulabilirsiniz.
kanka senın arabaya sutyen ıyı gıderr:)naptın sonuc ne bulabıldınmı fıyatne?
ön kaputa yarım olarak giydirilenlerden bende almayı düşünüyorum fiyatı 70 tl demişlerdi en kısa zamanda almayı düşünüyorum
Bulursaniz bende alacagim
arıyoruz bakalım.
Başkan benim aracın forumundan bir arkadaş satıyor.. Forumdan bir kaç kişi aldı memnun en azından bir bak istersen :) Fiyat 75 TL istiyor. Ankarada yaşıyor kendisi..
Ürün bu ;
https://www.seatclubworld.com/attach...5-00-tl-12.jpg
Eğer düşünürsen adı telefonu ; 0507 723 23 24 Emre
foto gözükmüyo kankam yaa.kaputucu mu tam maskemi?
Veee buldum arkadaşlar kaput ucu maske 80 tl komple maske tampon dahil olan yani ilk resimdeki 200 tl
Bilmiyorum ama bana cok pahali geldi 200 tl
öyle sanki..
AMA BİYERDE DAHA BULDUM ELİFTUNİNG ORDADA 240 TL :s
Eliftuning genelde pahali diye biliyorum.. Brandacilara falan belki yaptirilabilir ama 200 tl ye degecegini sanmiyorum
kalitesine bağlı
Cok kaliteli bisey oldugunu sanmiyorum
neyse verdim siparişi hele bi gelsin bakalım
hayırlı olsun gelince bakalım resimleri bekliyoruz :)
anlaştık :)
uzun yolda kaputa ve diğer bölgelere GRES yağı zürün, gideceğiniz yere varınca da detarjanlı su ile yıkayım.
en azından ufak tefek taşlardan korunmuş olur, böcek izleri gibi lekeleri de suyla kolayca temizlersiniz...
ismide sütyen diye geçiyo.fantaziye bak :D
sanayide kamyon çadırı yada bırandası yapan dükkanlarda arabanın ölçüsüne göre dikiyorlar arkadaşlar.
oralarada bakmak lazım.neresi uygunsa ordan hallederük :D
işlerden fırsat bulursam bende bakıcam hafta içi.